Bildirim
Passat Linea Kafa Kafaya Çarpışma..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kavga çıkar burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Önlerden yerimizi alalım. -
Bu iş karakolda biter
Gerçi bana göre ikisi de be o ke
Edüüt: Kafa kafayanın bi anlamı yok benim için, smool ovırlap dadında bi kaza olsaydı...?????????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 15 Ocak 2016; 20:14:24 > -
Takip. -
sağlam kaportasına rağmen passat bu hale geliyorsa güvenli araçtır -
-
Burada fizik kanunları işler. Eğer ikisi aynı hızda kazaya girerse eşit, enerji aktarımından dolayı da yavaş olan fazla, hızlı olan az hasar alır.
Edit: Sürate sahipken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 16 Ocak 2016; 0:46:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
Boyle sacmalik mi olur? Hic bir veri yok kazayla ilgili dogru durust linea hizli girmis gibi.Allah askına passatla sunu kiyaslamayin
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
Burada fizik kanunları işler. Eğer ikisi aynı hızda kazaya girerse eşit, enerji aktarımından dolayı da yavaş olan fazla, hızlı olan az hasar alır.
bence etki tepkiden dolayı 2 side aynı hasarı yiyo -
Aynı video burada daha önce tartışıldı.Hangi araç daha hızlıydı? Atıyorum, linea 120, Passat 80 km olsun, şöyle bir durumda Linea değil Şahin bile olsa karşıdaki aracı parçalar. Onu da geçtim hangi aracın daha fazla dağıldığının yolcu güvenliği açısından bir önemi yok. Önemli olan aracın yaşam alanında aldığı hasar. Zaten yeni araçlar böyle durumlarda darbeyi absorbe edecek şekilde yapılıyor. İçindeki yolcu zarar gördükten sonra araç sağlam kalsa ne olur? Zırhlı bir araçla duvara çarptığınızı düşünün, araç olduğu gibi kalır ama içindekiler o kuvvetle zarar görürler.
Hala hasar ile saglamlik olcen var yil 2016 .
Hangisindeki yolcu daha kotu yaralanmis ? Bu onemli . Ureticiler kaza sonrasi araba yamulmasin 2. El degeri dusmesin diye tasarlamiyor bunlari
Ikisi de kaza sonrasi hemen hemen ayni. Demek ki passat almaya gerek yok. Linea alirsak bilmem kac bin tl kara gecebiliriz. Nasil fikir?
Forum iyice zırva bir hal almaya başladı -
Bir forum eksperimiz Linea V40'dan daha başarılı bir araç demişti de ciddiye almamıştım. Adam haklı çıktı. -
hızlarından bağımsız olarak ikisinin de absorbe etmesi gereken enerji eşit. -
İki yumurtayı aynı tavuğun altından almışlar aynı tencerede kaynatıp pişince tokuşturmuşlar biri catlamış ...ne görüyorsak o senin hesabın ise bu :duran yumurtamı catlar vuran yumurtamı..
bundan ne sonuç çıkaralım,hangisi içindekileri daha sağlıklı şekilde çıkarmış oradan öneli olan bu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sizin teoriye göre duran duvara çarpan arabanın hıç hasar almaması gerek .
![]() |
Alın size passat,
![]() ![]() Hala şu aracı övenleri anlamıyorum linea daha az hasar almış mı ne ? ![]() Birde bazıları fizik kanunu bahsediyor, hızlı olan daha az hasar alır diyor, arkadaşım karşılıklı 2 araç çarpışırsa aynı gücü alırlar eşit olarak bunu bi kenara not alın, sizin dediğini fizik 2 tahta kütüğünü çarpıştırıp enerjilerini birbirine aktarma oluyor, fakat araçlarda bu durum farklı, 2 araçta hasar aldığı ve darbeyi sömürdüğü için enerjiyi eşit olarak paylaşıyor. İsterseniz işi iyice derine indirip çarpışma sırasında ısıya dönüşen enerjiyi de dahil ederim, benim oyum linea ya ![]() ![]() Benim teorim bu yönde kanıtlayacak varsa buyursun. Sizin dediğiniz, duran bir duvara veya araca vurup, duran araç daha çok hasar alıyor demek gibi bişey. ![]() |
Linea gereken cevabi vermiş egeayi gonul rahtliginla alabiriz demekki
|
Benzer içerikler
- clio touch icon farkı
- araç karşılaştırma
- mercedes c180 kronik sorunlar
- araba anahtarı çoğaltma
- opel insignia 1.4 turbo kronik sorunları
- citroen c4 2025
- 2025 en çok satan arabalar
- bmw x1 xdrive25e
- dacia bigster 2025
- yeni passat 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X