Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.749
Cevap
178
Favori
1.302.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoST_SoUL666

    Ümit verme hocam,zaten beklemekten heder olduk hepimiz...

    9.1 jb sayesinde ios 10 gibi maşallah :):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anrchst93 A kullanıcısına yanıt
    1-) sertifika olayı; Senin telefonununa vpn kuruyor. ve tüm internet trafiğin bu vpn üzerinden gider(standart vpn mantığı). çok güzel phishing taktiği... paypal hesabını kaptırdığını düşün... Facebook twitter vs... hepsini kaptırabilirsin.

    Artı aşağıdaki olayı mümkün kılmak için sana bir sertifika yüklüyor.

    2-) Kurumsal devoloper lisansın varsa, İnternet üzerinden linkle uygulama kurabilirsin. Bu jb değildir. Gayette yasaldır. Apple'ın olurlarındandır. ama adam seni kandırmaya yönelik kullanırsa senin dikkat etmen gerekiyor.(Apple sadece appleStoredan temin edin der. yoksa ben sorumlu olmam diyor. Dolayısıyla sorumluluk sende) Cydia logosunda bir uygulama koyar. Sen orada cydia logosunu görünce JB yaptım dersin. Ama o aslında Cydia açınca oymuş gibi gözükür ama uygulama o şekilde çalışamaz...

    3-)casus yazılım değilde 1. yöntemden ötürü phishing olabilir..(ama kurumsal lisans filan olsa adam harbi uğraşmıştır. sazanlasan bile Adam uğraşmış diyebilirsin. çok koymaz. Ama o tarz fake sitelerin %90ı bukadar kasmazlar. günde 1000 kişi 10 reklama tıklasa, kazanç gayet iyi olur.

    4-) dolandırıcılıkla suçlamada bulunmadım. bir önceki mesajımda da dediğim gibi paranoyakça yaklaşım dedim. Başka sorun varsa cevaplayım?




  • Bi bitmediniz yahu. Çok merek ediyorsanız kurun ve bize sonucu söyleyin.hem merak edip incelemiyorsunuz hemde burdaki arkadaşlara çamur atıyorsunuz ne yani bizmi riske girip size söyleyelim.Bukadar insan aylarca gerçek jailbreak bekliyor o dediğiniz en fazla ücretsiz uygulama indrmek için olur onun dışında cihaza zarar verir niye anlamak istemirsunuz.Odediğinz jailbreak olduğundan beridir var yani bir işe yaramadığı için fake deniliyor ve aradığınız sürümde jailbreak olmadığı için fake siteler googlede en üste çıkıyor.Hala o siteleri burda savunursanız artık diğecğim bişey yok. Madem fake lafından cinnet geçiriyorsunuz söyleyin ozaman ne işe yaradıklarını onca insan enayimi jailbreak bekliyor. Artık b.kunu çıkardınız niye millete böyle sitelerin sahte olmadığını savunuyorsunuz teknoloji çağının zirvesindeyiz yani o siteler bir işe yarasaydı emin olun farkedilirdi. Adam fake diyor sanki ana bacı küfrediyor.Sahte işe yaramıyor boş işte yani bir işe yaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anrchst93 A kullanıcısına yanıt
    Ben iq seviyemin ne olduğuyla ilgili tek bir şey yazmadım. Herhangi biriylede IQ seviyemi yarıştırma gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman. IQ seviyemin yerinde olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama siz belli ki, kendi IQ seviyenizi başkalarıyla yarıştırma hevesiniz var. Bundan IQ seviyeniz, gayet anlaşılır.

    Geçelim okumadan yazma işine,

    quote:

    Hayır kardeşim bilgisi olan yok. Bu programları deneyen birisi de yok, beta jailbreak kavramının ne olduğunu bilen de yok. Ya da bilmezlikten geliyorlar. Bu programlar bir işe yarıyor ki koymuşlar oraya fakat sen sorunca konuyla alakasız birileri çıkıp faketir, itibar etmeyiniz deyip duruyor. Hayır buralar telefonunuza bir zarar falan mı verdi, ya da yüklediniz de bişey mi oldu anlamıyorum ki. Birisi sorunca kuyruğu sıkışmışçasına fake fake fake diye çırpınıyorsunuz... Yeter artık biliyorsanız cevaplayın yoksa fake deyip durmaktan vazgeçin anladık anasını satayım fake. İyi ki bir kelime öğrenmişiniz.
    Foruma sırf şunu sormak için üye oldum birisi de çıkıp düzgün bir cevap vermedi. Beyin damarlarında sorun var resmen...


    beta jailbreak nedir? böyle bir tabir bilgisayar alanında gösterir misin? Beta kelimesi uygulamalarda yada programlarda vardır. Bir programın betası demek; stabil(kararlı) hale getirmek için test aşamasında olduğunu gösterir. Jailbreak konusuyla bağdaştığındaki saçmalığa gelelim. Jailbreak, IOS işletim sisteminin yazma/koruma haklarını tamamen kaldırma işlemidir. Bunu nasıl yapar işletim sisteminde bir açık vardır. Onu kullanıp, yazma/koruma haklarını kaldırır. Şimdi IQ'sunu yarıştıran arkadaş bana "beta jailbreak" kavramı anlat bakayım? Jaılbreak açığını bulma çalışması mı? O açık ya vardır yada yoktur. Betası alfası vs olmaz. Haa jailbreak tool betası dersen başka bir mevzu.

    Saçma sapan tabirler uyduruyorsun. Ben önceki yazdıklarını okumadım. Okumakta zorunda değilim. Jailbreak forum başlığına bakarım. kafama esenlere yazar geçerim . Ben üstte alıntı yaptığım yazını okudum ve ona istinaden yazdım.

    Ha son olarakta defalarca sordum anlamıyorsunuz diyeceğine kendi zeka seviyeni kontrol edip "Acaba soruyu doğru şekilde mi sorabildim" diye kendini yargılamanı öneririm. Çünkü bu forumda 10larca insan var anlık olarak. Birsürü insan soruna yanıt alamadıysan kendi muazzam zekanı kontrol etmeni öneririm. Ha etmezsende trollüm ben ne edecem huloooğ dersende kendi yolunda iyi eğlenceler dilerim




  • Bir cuma daha...
    Çıkacağı yok ama insan bekliyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bekle dur bakalım
    Hayırlı cumalar millet bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cuma çıkmaz daha önümüzde 9.3.2 sürümün çıkması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anrchst93 A kullanıcısına yanıt
    Fake değilse ıspatla çok konuşup sinirimi bozma benim
  • Bayadır şu fake jb konusunu okuyorum öncelikle fake değil diye diretiyosan yükleyin sizde kurtulun bizde kurtulalım ben bir kere yükledim ondada 9.1 den 9.2 ye geçmek zorunda kaldım ana ekrana cydia market geliyor içinede giriyosun ama hiç bişe yüklenmiyor sende yükle gör

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm 9.3.1 JB yi alsınlar 9.3.1 kere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 3gs den beri apple kullanıcıyım şuandada iphone 6s ios 9.3.1 kullanıyorum sırf şu jb yüzünden ilk defa bu aralar yoğun bir şekilde gidip samsung s7 almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellesek mi artık çıkacağı yok 😈

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dydnlee D kullanıcısına yanıt
    Mutlu olmayacağını sen de biliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemekten iç organlarımız çürüdü artık, yakında zamanda gelmezse telefonu değiştireceğim artık.
  • İphone satışları baya düşmüş sdn haberde ojudum acaba jb ile ilgisi varmıdır çünkü jb li iphone kullananlar baya fazla .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Pişman olacağım belki sonra evet ama artık yeter yani bi gelmedi şuraya bak geçen pcde bi dosya hazırladım başka bi arkadaşın pcde dosyayı onun android sayesinde aldım bu tele nasıl sinirlerim bozuldu benim pcde şuan yanımda değil dahada morallerim bozulmadan çıksa bari en yakın zamanda yoksa harbi harbi apple a veda edip samsunga geçeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TutanKHamun99 T kullanıcısına yanıt
    o halde jailbreak yakındır..!
  • ayfonuma play store kurdum nasıl olacak
  • sancaryum kullanıcısına yanıt
    İphone'a değilde ayfona kurduysan doğrudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.