ABD'nin olası bir tehdide karşı Tahran'ı vurmak üzere Karadeniz'in deniz tabanında konuşlandırdığı füze rampalarından biri nedeni anlaşılamayan bir sakarlık sonucu ateşlenir. Emir subayları akıllı füzenin koordinatlarını saptırarak Türkiye'nin Karadeniz kıyılarına patlatmadan sakin ve usulca indirmeyi başarırlar. Geriye bir tek gidip köyden o füzeyi kimseye belli etmeden almak kalır.
Oyuncular Metin Akpınar Peker Açıkalın Kadir Çöpdemir Kıvanç Tatlıtuğ Melis Birkan Müşfik Kenter Dursun Ali Sağıroğlu Kamil Sönmez Müslüm Gürses Doğa Bekleriz
Yönetmen Kartal Tibet
Oyuncu kadrosu geniş ve medyatik. Biraz fos çıkacağını düşünüyorum. Yine de hayırlı olsun...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ewt banada öyle geliyor sacma sapan bi film cekildigini düşünüyorum. neden bu kaliteyi yukseltmezler anlamam. hep aynı senaryo ve aynı kalıp üzerinde devam eden film şeriti... sonra diyolar Türk filmlerine destek verin
Mehmet Ali Erbil'i oynatmayarak çok büyük bir gelişme kaydettiler bence...
haklısın hocam katılıyorum...
berbat bi senaryoya benzio..
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
Mehmet Ali Erbil'i oynatmayarak çok büyük bir gelişme kaydettiler bence...
pek fazla ümidim yok
Emir subayları akıllı füzenin koordinatlarını saptırarak Türkiye'nin Karadeniz kıyılarına patlatmadan sakin ve usulca indirmeyi başarırlar. Geriye bir tek gidip köyden o füzeyi kimseye belli etmeden almak kalır.
şu yazılanlar bile gülmek için yeterli ama film yüzde 90 fos çıkacak