Şimdi Ara

206 1.4 HDi ÇEKİŞ/HIZLANMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    Aracım 2500 devir sonrasi dip gazda biraz siyah duman atiyordu,ne zamandir manifolt temizligi yapmak istiyirdum ama bir turlu firsat bulamiyordum.

    Bugün boş zaman buldum ve aracin emme manifoltunu sokup temizlemek icin ise koyuldum, hava filtre kazaninı, turbo baglanti borularini söktüm.

    Ardindan plastik manifolt (yag giris kismi) vidalarini vs söktum ve mazot filtresinede sökmek icin mazot filtresinden baglantilari çikardim, sonra aracin hava yapacagini dusünerek sökmekten vazgeçip geri toplamaya başladim, toplarkep maf sensorunu bezle hafif bir sekilde ustten temizlenmesi icin sildim ve herseyi geri taktim bastim kontaga arac calismadi, hava yapmis

    Neyse havasini aldim calisti, isim vardi yola ciktim, cok gitmeden motor ariza lambasi yandi,ancak aracta hersey normal.
    Kontagi kapatip actim duzelir diye ama duzelmedi. Actim kaputu tum baglantilar kontrol ettim hepsi yerinde.

    Neyse yola ciktim, araci dinliyorum hersey normal rolanti duzgun, sonra yokusta gaza yukleneyim dedim, aracta sanki turbo tam basmiyor arac ivmelenmiyor.

    Tum turbo giris/cikis ve borulari kontrol ettim sorun gorunmuyor, bosta gaza basinca turbo borusuda sisiyor, basincta var yani. Gaza yuklenince cikan siyah dumanda yok denecek sekilde azaldi.

    Sizce ariza lambasi ve aracin cekmemsinde sorun ne olabilir?

    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.