Şimdi Ara

Samsung, 'Gear 360' ismini kayıt altına aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Samsung, 'Gear 360' ismini kayıt altına aldı


    Las Vegas'da bugün sona erecek CES 2016 fuarında 360 derecelik çekim yapabilen birçok kamera modeli karşımıza çıktı. Nikon detaylarına burada yer verdiğimiz KeyMission 360 modeli ile bu popüler alana giriş yaparken, GoPro'dan da son kullanıcıya yönelik bir kamera üzerinde çalışıldığı yönünde bilgiler geldi. Verilen son bilgiler doğrultusundaysa gözler yeniden Samsung'a döndü.

     

    2014 yılı içerisinde burada detaylandırdığımız Project Beyond (Görsel üstte) isimli 360 derece çekim yapabilen kamerasını tanıtan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bünyesinde 16 adet Full HD kamera bulunana bu ürünüyle daha çok kurumsal alana yönelik bir ürün oraya koymuştu. Şimdi ise şirket Gear 360 marka ismini kayıt altına aldı.

     

    Samsung Gear 360, isminden yola çıkılarak firmanın 360 derece çekim yapabilen bir kamerası olabilir. Gear ibaresinden dolayı da daha çok son kullanıcıya yönelik bir çözüm oluşturması beklenen olası yapısıyla kamera, beklentiler doğru çıkarsa sanal gerçeklik odaklı çekimler için kullanılacak ve Gear VR gibi sanal gerçeklik başlıklarını içeriksel olarak destekleyecek.

     

    Gear 360'ın Project Beyond'un ticari sürümüne verilecek bir isim olma ihtimali de bulunuyor ve konunun 2016 Mobil Dünya Kongresi kapsamında netleşmesi bekleniyor. Herşeye rağmen 2016 sanal gerçeklik için oldukça hareketli geçecek gibi gözüküyor.

     








  • Bununla güzel canlı yayın yapılır. Gaming Talk Show'da tam ortaya koyacaksın, kamera derdin kalmayacak.

  • @alito arkadaşa katılıyorum canlı yayın güzel olur bununla

  • Gerçekten mükemmel bir ürün olmuş. Nerede kullanılmaz ki bu :) Benzer teknoloji silah sanayisinde zaten kullanılıyor. Son tüketiciye ulaşması ile, yaratıcı kullanım alanı da oldukça genişleyecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.