Şimdi Ara

ARABA ALMAYI DÜSÜNÜYORUM MEGANE 2 SEDAN NASIL BİR ARABA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
178.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiç bitane iyi araba yok.Kim hangi arabayı sormuşsa kesin kötü.Hayatta alınmaz! Ölünce hiç alamazsın. Biri bisiklet nasıl diye sorsa kesin hepsi kötü. Ne iş anlamadım.
  • Bende araba almayı düşünüyorum tercihim meganedan yana ama sıfır fiat albea mı yoksa ikinci el megan mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deng27

    Hiç bitane iyi araba yok.Kim hangi arabayı sormuşsa kesin kötü.Hayatta alınmaz! Ölünce hiç alamazsın. Biri bisiklet nasıl diye sorsa kesin hepsi kötü. Ne iş anlamadım.

    memlekette herkes futbol yorumcusu, herkes araba ustası
  • megan 2 1.5 otantık orjınal boya yok km ellenmemıs ..agır bakımları yapılmıs 4 lastık yenı brst

    133.000 km 26500 pazarlıksız ısteyen varsa haberleselım corlu tekırdag..
  • 2007 modell
  • 2008 megane 2 extreme aracim vardi gayet memnunumdum.85 bg cok rahat kasayi kaldiriyor ve 5.1/100km de yakiyor.tavsiye ederim.megane laf atan arkadaslar gercekten arabayi kullanmamis olanlardir.gonul rahatligiyla alabilirisiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • killgs K kullanıcısına yanıt
    kardeş bende var 2008 megane 2 sedan 1.5dci extreme 80 bg aracımdan çok memnunum.hem yakıttan hem performanstan sadece kaporta sağlam değil birde tutuşu çok iyi değil ama benlik bir sorun olmuyor çünkü bagaja mermer döşettim o yüzden sorun olmuyor.parçası çok ucuz çekişi çok güzel 80 bg ama çok güçlü focus ları fln mahveder.bu aracı almadan önce honda cıvıc 1.6 2005 vtec ls vardı 110 bg artı 10 bg hava filtresi aracım benzinliydi. aralarında motor bakımından pek fark göremedim o biraz daha hızlı tıkanmıyor cıvıc sağlam cıvıcla 60 tl ye gittiğim yolu bu araçla 35 tl ye gidiyorum ama tabi ki 80 bg olduğu için 180 den sonra boğuluyor biraz yani kısaca megane 2 tavsiyemdir.yakıtta ekonomik kaliteli baya bi özellik var ucuz görünüşü güzel çekişi fln süper.ama üstüne bir kaç bin tl daha katabilirseniz honda cıvıc 2004-2006 honda cıvıc tavsiyemdir araç çok süperdir bmw ye yakın bir araç bmw yi aratmayan bir arabadır honda cıvıc her türlü özellik vardır.performansına hayranımdır.2001 320 vardı honda dan önce onu satıp hondayı aldım bmw yi aratmadı bile.ama megane 2 1.5dci sorarsanız çok güzel bir araçtır tavsiyemdir.uzun yolda 90 km h geçme 5.viteste 220 km yol yaptım 30 tl ye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatayliali

    ARKADASLAR ARABA ALMAYI DÜSÜNÜYORUM MEGANE 2 1.5 DCİ 80 BG EXP NASIL BİR ARAC BU ARACLA İLGİLİ BİLGİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ???

    Aman yanarsin. Fiat albea 1.3 mutijet al daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayıs 2013 ten beri megane2 hb 1.6 16v dynamic kullanıcısıyım. aracı aldığımda 45000 km de idi. şu anda 60000 km'de. araçtan genel olarak memnunum. donanım olarak oldukça dolu bir araç. en çok beğendiğim tarafı ise sessizliği. araçta (bence) lastik,yol ve motor sesi oldukça düşük seviyelerde.
  •  ARABA ALMAYI DÜSÜNÜYORUM MEGANE 2 SEDAN NASIL BİR ARABA

    Arkadaşlar öncelikle hemen belirteyim. Sakın ama sakın Megane 2 aracınızı satmayın !
    Nedenmi çünkü 2.el otomobil fiyatları hızla artıyor. Megane aracın sıfırı şuan 70bin tl. Ben 2.el Megane2 2009 1.5DCI Hatcbeg aracımı geçen sene 23000tl 'ye aldım bugün 29000tl veriyorlar vermiyorum 1 yılda 6000tl arttı zaten bu fiyatlara megane 2 ayarında başka araç alamazsınız. Zaten yok çünkü hepsi dandik dundik araçlar , tekrar söylüyorum sakın megane aracınızı satmayın ! Dolar/Euro artacak dövizin artması demek sıfır araç fiyatlarının artması demek buda eşittir 2.el fiyatlar dahada zıplayacak çünkü sıfır aracın fiyatı artması demek alım gücünün azalmasına sebep olur doğal olarakta alıcı 2.el otomobile yönelir.
    Zaten dikkat ederseniz piyasada satılık 2.el araç , hele hele temiz Megane 2 fazla yok nedenmi çünkü kimse aracını satmıyor çünkü satarsa birda sattığı fiyata aynı arabadan alamazda ondan !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agatra -- 11 Ekim 2014; 11:29:22 >
  • Megane II ilk fazlar bir hayli sorun çıkarmış ve kullanıcıları Megane'den soğutmuştur.
    http://www.renaultfanclub.com/ veyahttp://www.renaultclubtr.com/forum/megane-kulubu/ gibi forumlara bakarsınız problemleri görürsünüz. Faz IIleri bilmem ama Faz I leri uğraşacak adam almalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 11 Ekim 2014; 14:37:21 >
  • sıfır problemli otomobil henüz üretilmedi, her marka ve modelin kullanıma ve şartlara bağlı kısa veya uzun vadede sorun çıkaracak parçaları elbette olacaktır.
    Megane 2 DCI kullanıyorum, yol tutuş Focus kadar iyi değil ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. Frenler gayet güven veriyor, fakat en üst modelde dahi Esp sunulmaması büyük bir eksik.
    motor ve yol sesi yalıtımı gayet başarılı, fakat çok parçalı konsoldan ötürü tıkırtı her Megane'da başınıza gelecek bir problem.
    Corolla, Astra, Megane, Jetta, Focus, Civic bunların hepsi belli piyasası olan belli bir standardı yakalamış otomobiller. kimse bu modeller için beş para etmez veya kalitesiz diyemez. fakat otomobilden beklentileriniz ve bütçenize göre tercih yaparsınız. tabi ki her modelin avantajlarının yanında dezavantajları olacaktır. maalesef bizde çoğu insan kendi arabasını süper, başkalarının arabaları rezalet görüyor. Megane ile 190 km hız ile viraj aldığını söyleyip arabanın inanılmaz yol tutuşunu övenler veya ıslak yolda frenlerinin hiç tutmadığını söyleyenler bu arabaya hiç binmemiş veya 1e100 katan kullanıcılardır. araba almanın en güzel yolu, arabayı denemektir. öbür türlü ağzı olan konuşuyor.
  • Agatra A kullanıcısına yanıt
  • dci megan 2 80bg
  • 2007 1.5 dci expreesion aldım 80bg gayet yeterlı performansı var.ıc malzeme kalıtesı sattıgım bora ıle asla yarısamaz ama olsun genıs ferah donanımlı arac.
  • Megane 2 alarak cok iyi bir secim yapmissin kardesim allah kaza bela vermesin
  • Merhabalar. Bende 2006 megan 2 1.5dci almayi dusunuyorum. Peki bu araçlarin 80bg mi yoksa 100bg mi olduğunu nasıl anlarim? Ruhsatlarinda beygir gücü yaziyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında megan clio gibi araçları kötüleyip japon al alman al diyenlerden etkilendim opel astra yerden kalkmıyormuş meğer.megan da clio sedan da kral gerisi hikaye.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.