Şimdi Ara

Cem Yılmaz'lı İftarlık Gazoz'un ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cem Yılmaz'lı İftarlık Gazoz'un ilk fragmanı yayınlandı

     Geçtiğimiz yılın son aylarında yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler ile sinemaseverlerin karşısına çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu ay sonunda vizyona girecek İftarlık Gazoz ile beyaz perdeye geri dönecek. Başrolünde yer aldığı Ali Baba ve 7 Cüceler'i kendi yazıp yöneten Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz'da ise sadece oyuncu olarak yer alacak. Filmin kamera arkasındaki isim ise, Dondurmam Gaymak ve Entelköy Efeköy'e Karşı gibi sevilen filmlerin yönetmeni olan Yüksel Aksu olacak.

     

    Yüksel Aksu'nun kendi hayatından ve çocukluk anılarından yola çıkarak kaleme aldığı İftalık Gazoz, Aksu'nun diğer filmlerinde de olduğu gibi Ege'de geçecek ve Ege insanının renkli hikayelerini beyaz perdeye taşıyacak. 1970'li yıllarda Ege'nin huzur dolu kasabalarından birinde geçecek olan film, 5. sınıf öğrencisi olan Adem ve yaz tatilinde yayınında çalıştığı ustası Gazozcu Cibar Kemal Usta (Cem Yılmaz)'ın maceralarını anlatacak.

     

     Yaz tatilinde Cibar Kemal Usta'nın yanında gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlayan Adem, Ramazan ayı başında cami imanının söylediklerinden etkilenir ve oruç tutmaya karar verir. Adem, küçük yaşına ve ailesinin itirazına rağmen oruç tutmaya başlar başlamasına ama Ege'nin yaz sıcağıyla gazoz satmanın yorgunluğu bir araya gelince, oruç tutmak beklediğinden daha zor bir hal alır. Susuzluk ve açlığın etkisiyle seraplar görmeye başlayan Adem, bir anda kendisini renkli bir maceranın içinde bulur.

     

    Adem'i canlandıran çocuk oyuncu Berat Efe Parlar ve Cem Yılmaz'a Yılmaz Bayraktar, Okan Avcı, Macit Koper ve Ümmü Putgül gibi tanınmış oyuncuların eşlik edeceği İftarlık Gazoz, 29 Ocak 2016'da vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmanı ve afişi aşağıda bulabilirsiniz.
     

    Cem Yılmaz'lı İftarlık Gazoz'un ilk fragmanı yayınlandı 







  • Başlarda bi dondurmam gaymak havası hissettim ama ben beğendim :)) Ali Baba ve Yedi Cüceler bende merak uyandırmamıştı ama buna kesin gideceğim.

  • Ne çabuk, Ali Baba ve 7 Cüceler daha yeni çıktı sayılır. Cem Yılmaz'dan yakın zamanda bir film beklemiyordum, şaşırttı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Ne çabuk, Ali Baba ve 7 Cüceler daha yeni çıktı sayılır. Cem Yılmazdan yakın zamanda bir film beklemiyordum, şaşırttı.


    Cem yılmaz oyuncu zaten yazıp yönetmiyor

  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    en fazla bi ayda çekilmiştir vasat bir filme benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Ne çabuk, Ali Baba ve 7 Cüceler daha yeni çıktı sayılır. Cem Yılmazdan yakın zamanda bir film beklemiyordum, şaşırttı.


    Cem yılmaz oyuncu zaten yazıp yönetmiyor

    Hocam gördüm onu da yine de aradaki zaman kısa geldi.
  • Yüksel Aksu parası bittiği zaman benzer hikayeyle hep Muğla filmi çekiyor herhalde.

  • dondurmam kaymakdan ne farkı var

  • Cem Yılmaz'dan hep küfür ve bişeyleri çağrıştıran , sadece ince esprilerin yapıldığı fantastik filmler bekliyor millet . Halbuki Pek Yakında , Ali Baba ve Yedi Cüceler içerik olarak samimi dostluklar ve aile bağını vermiş bana çok sıcak gelen filmler . Bu açıdan güzel bir film olacağını düşünüyorum .

  • fena değil izlenmeye değer...

  • Çok büyük beklentim yok nerdeyse kimsenin de yok. Böyle olması çok daha iyi çünkü film gereksiz şişirilmeyecek. Bunlar bir yana gidip sinemada izleyeceğim bu filmi. Fragmanı çok sıcak, samimi geldi bana.

    Edit: Ayrıca DH'nin ve BSC'nin film, dizi ve anime haberleri yapması bence bunlarla alakalı 3. bir sitenin habercisi. dizifilmhaber.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyChaos -- 9 Ocak 2016; 1:52:38 >
  • Dondurmam gaymaki ceken adam cekmis sanirim. Benzer film yapmanin ne alemi var? Yore de ayni.

  • Güzel lazım böyle filmler ailecek oturup izlemelik çerezlik. Güzel olacağından eminim.
  • Siveyi hic yapamiyor ama
  • Cem Yılmaz komedi işinde iyi, bu tarz filmlerde ciddi rolleri ile orta seviye performans sergilediğini düşünüyorum.
  • Beklentiye girenleri anlamıyorum abi.

    Oturup hoş vakit geçirmelik bir film işte.

    Filmin tanıtımında iddialı birşeyler ifade etse tamam derim ki beklentiye girin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnlyChaos

    Çok büyük beklentim yok nerdeyse kimsenin de yok. Böyle olması çok daha iyi çünkü film gereksiz şişirilmeyecek. Bunlar bir yana gidip sinemada izleyeceğim bu filmi. Fragmanı çok sıcak, samimi geldi bana.

    Edit: Ayrıca DH'nin ve BSC'nin film, dizi ve anime haberleri yapması bence bunlarla alakalı 3. bir sitenin habercisi. dizifilmhaber.com


    mutlusonhaber.com
  • Film Yüksel Aksu'nun. Cem Yılmaz sadece oyuncu. 60'lı ya da 70'li yıllarda geçiyor film. Ayrıca afişte arkalara sıkıştırılan ''Bağımsız Türkiye'' yazısı gözümüzden kaçmadı Sıcak,samimi bir film olacak bence.
  • sıcak güzel bir film olacak gibi, ama sinemada izlemem
  • Bu film ve benzerlerinde gördükleriniz ; Nazik, Naif, Saygılı, Hürmetkar,Kadirşinas İnsanımızın Aziz TÜRK milletimizin Değerlerinden Sadece Bir demettir.
    Bu filmde gördüğünüz iyi şeyler iyi insanlarca yaşanmıştır.
    Bu topraklarda İyilik ve Güzellik namı'na ne varsa
    maalesef bir takım hainler tarafından Sistematik olarak Yok edilmiş Unutturulmaya çalışılmaktadır.Dahada acınası bir durumda şimdiki neslin geçmişinden bihaber olması ve giderek geçmişine yabancılaşması.
    Bu tarz filmlerde Ege yöresinin seçilmesi geçmiş kültürümüzün Bu coğrafyada Müslüman Türk kültürünün örf adet an'ane olarak diğer bölgelere göre zirvede yaşaması ve günümüzde'de geçmişten birşey kalmamasıne Ciddi bir tezat değilmidir.?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.