Şimdi Ara

PARA İLE ADİL KULLANIM KOTASI SATIŞI GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam kaynaktan aldığım bir bilgiye göre türk telekom böyle bir proje hazırladı. Atıyorum her 5 tlye ek 100 gb gibi fiyatlarla ay içerisinde istediğiniz zaman veya çeşitli tercih periyotlarıyla bunu alabileceksiniz. Heyecanla bekliyoruz...

• Zaten var. Evde turknet bağlı. Kota dolduktan sonra tarayıcıyı açınca tek seferiğe mahsus akk dolduğuna dair ekran geliyor. Ekstra 25 GB kotayı 10 lira gibi bir ücret istiyorlar.
    Yanlış bilmiyorsam ttnetinde roket mi ne öyle bir şeyi vardı.

Hem neyi heyecanla bekliyorsun ki? Daha fazla yolunmaktan zevk alıyorsun heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar uygun olursa belki olur 50 gb kota veriyorlar aylık tabi en fazla 5 günde bitiyor zaten kaldıracakları da yok en azından uygun yöntemler geliştirsinler.
  • Ne güzel müdahale edende yok insanları bir güzel dolandırıyım, hizmet götürmeyeyim. Ohh, ne güzel.
  • süperonline bunu yapıyor zaten

önemli olan makul fiyatlara verilmesi
    mesela ben aylık 200 gb indirme yapıyorum düşük internet ile

50 mbps internet 300 gb akk 80 tl olması lazım

1080p video izlemek istiyorum film indirmek istiyorum bu devirde bu çok büyük bir beklenti değil hakkımı istiyorum kardeşim sadece

100 gb akk da 10 lira olması lazım bakın hiç sınır olmasın demiyorum herkes yüklenmesin sömürmesin diye

35 gb akksını dolduramayan insanlarda var onlarda 20 lira versin

öyle bir kazık yiyoruz ki şu devirde tahammül edemiyorum buna
  • Fiyatlar çok cazip olmayacak.
    Gelen giden kota miktarı toplanarak hesaplanacak.
    AKK sonrası hız 256Kbit/s düşecek
    gibi sonuçları olmaz inşallah...
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    hocam burası Türkiye her şey olur ne yazık ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu btk denen kurum ne işe yariyir? Nasil bunlara göz yumuyor.

Hani adildi bu kota? Parayi basan nasil istedigi gibi kullanabilir?

Ne yazikki ülkemde adalet gene isim olarak kaldi....

• VeZiLay kullanıcısına yanıt
    AKK 100GB veya 50GB olsa günlük
  • 5 tl ye 100 gb verseler balıklama atlarız ama nerde? Pahalı verirler.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Acaba biz yanlış yere mi şikayette bulunuyoruz..

Rekabet kurumu da bu işe el atabilirmi ki? Ortada rekabet yok, anlaşıp halkı düdükleme var..

http://www.rekabet.gov.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

5 tl ye 100 gb verseler balıklama atlarız ama nerde? Pahalı verirler.

Neden olmasın. Türkiyede kelimelerle o kadar oynuyorlar ki herşey olabilir...

100GB AKK sadece 5TL

Ufak yazılı dip not: Bu paket alındığında 20TL hat bakım ücreti 20 TL dosya parası 10TL geçiş işlem ücreti, 20TL bilmem ne vergisi 15 TL hava alma işlem ücreti + vergileri.. Bu pakette hat hızı tahadüt edilmeyip Hattınızın Değil sistemin elverdiği oranda 16Mbit e kadar. Sistem yoğunluğundan dolayı hızınız 2 Mbite düşebilir. Ha bizde bir tahadüt bulunalım. En az hız limitiniz 1Mbit olacaktır. Olmazsa para iadesi garanti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 9 Ocak 2016; 13:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Acaba biz yanlış yere mi şikayette bulunuyoruz..

Rekabet kurumu da bu işe el atabilirmi ki? Ortada rekabet yok, anlaşıp halkı düdükleme var..

http://www.rekabet.gov.tr/

Devlete, adalete olan inancimi çoktn kaybettim hocam. O yüzden sikayet etmeye gerek duymuyorum.

Turk telekom tekel olmasin diye ayrildi. 2-3 ay sonra gene birlesiyor. Resmen komedi

• 100GB 5TL olsun dötümü açarım zaten. Hayatta 5TL olmaz 100gb boşuna heveslenmeyin. En az 10TL
  • Bu haksız uygulamayı aslında herkesin protesto etmesi gerekip, kota falan satın almaması gerekir. Kotayı en azından makul seviyelere getireceklerine, bundan da para kazanmak için böyle bir uygulama getiriyorlar. Onlar da milletin birlik olamayacağını bildikleri için, vatandaşı yolmaya devam ediyorlar.
  • Arkadaşlar gözünüzü seveyim böyle bir şey olursa tepkinizi koymak yerine yok 100 gb 5 tl olsun yok 80 liraya 300 gb falan şeylere razı olmayın.Dünyada zaten en rezil neti en pahalıya kullanıyoruz birde bu adamların oyununa gelmeyin.

Yav bizim millet her şeye sokağa dökülür ama ne bu vergi konusunda nede bu tarz aboneliklerin pahalılığı konusunda hiç gıkını çıkartmaz hayret vallahi hayret.
  • Çok karamsa bakılmış (pek de iyi bakamıyor insan sonuçta fiyatlar yüksek) ama uygun fiaylıolursa neden olması zaten bir iss in ucuz fiaytlı akk verirse eğer bu dğer iss leri de bu tür bir uygulamaya geçmesine zorlar. Bu da iyi olur.

• Netflix geldi kota yetmez oldu
    5₺/100GB gayet iyi olurdu
  • Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    TTNET fiber dışına roket satmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK hiçbir halt yapmıyor sınırsız ama 50GB reklamları dönüyor ortada neresi sınırsız bunun amerkida olsa ağlatırlar

o ISP leri de burası Türkiye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.