Şimdi Ara

iPhone 7’nin kulaklığı profesyonel özellikler ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 7’nin kulaklığı profesyonel özellikler ile gelebilir

     

    iPhone 7’nin çıkışına daha epey bir süre var belki ancak bu konuda çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Bir süredir 3.5mm’lık yuvanın kaldırılıp sadece lightning soketinin kullanılacağı konuşuluyordu ki şimdi de kullanılacak olan kulaklığa dair bir takım söylemler ortaya çıktı.



    iPhone 7’nin daha ince olabilmesi noktasında da en ciddi engel olan 3.5mm’lık yuva, yerini ligtning’e bırakırken bir dizi yeniliği de beraberinde getireceğe benziyor. Beats Audio’nun satın alınmasıyla bu noktada daha deneyimli bir yapıya kavuşan Apple, bu bilgi birikimini iPhone 7 kulaklığında kullanmak istemiş olabilir. Bu odakta en büyük iddia noise-cancelling özelliği.



    Kulaklığın dış ortamdaki gürültüyü yalıtarak size daha berrak bir dinleme deneyimi sunması şeklinde ifade edebileceğimiz bu teknoloji, üst düzey kulaklıklarda aktif veya pasif noise-cancelling nitelikleri ile karşımıza çıkıyor. Aktif olan sistemlerde gereksiz ses dalgaları nötrlenerek, dış ortamdaki gürültünün duyulması engelleniyor. Bu iş için Apple’ın İngiliz Wolfson Microelectronics şirketi ile çalışacağı iddia edilmiş. Kulaklığın aktif noise cancelling için ihtiyaç duyacağı enerjiyi şarja gerek kalmadan doğrudan lightning yuvasından çekebilmesi de kullanılacak kulaklığın en büyük avantajı olacak. Burada ihtiyaç duyulan enerji cüzi rakamlarda olacağı için şarj kaygısı da dikkate alınacak düzeyde değil.



    Tabi Apple’ın farklı bir strateji izleyerek kutunun içine standart bir versiyon koyup, noise-cancelling, suya dayanıklılık gibi özellikler sunan modeli daha pahalıya harici bir aksesuar olarak satması da söz konusu olabilir. Bu arada Apple, lightning yuvası sayesinde iPhone 7 kulaklıklarından lisans ücreti de kazanmaya başlayacak.

     










  • iPhone 7'nin sunacağı özellikler sınırlı zaten. Bildiğimiz üzere A10 chipset, su geçirmezlik, ekran belki daha kaliteli bu kadar. Ancak bu tarz hamleler yaparak fark yaratma çabası içerisinde. İmdi telefon aleminde skala yeterince yüksek ve yapabilecekler sınırlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 8 Ocak 2016; 19:23:36 >
  • Diğerleri ne yenilik yapıyor acaba? Hani markaya laf atıyorsunuz ama... Apple parmak izini yaptı ertesi yıl hepsi yapmaya başladı. Force touch, keza öyle.. Madem o kadar yenilikçiyseler Apple, örnek alsın o zaman dediğin doğru.
  • Telefon çıkmadan telefonun incelemeleri gelmeye başladı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oooo apple yapmış yavv :) Bu özelliklerin hepsini özellikle Sony kullanıyor. Aktif yada pasif olarak. Ey editör kulaklığı profesyonel yapan Noise Canceling midir? Kulaklıklar hakkında ne kadar bilgiye sahipsin ki böyle başlık atıyorsun? Koskoca donanımhaber forumunu hiç mi okumadınız acaba?

    Bu kadar alenen apple reklamı olmaz arkadaşım!! Site adını applehaber.com yaparsanız cuk oturur.

    Ek olarak arkadaşın teki parmak izi işini apple yaptı sanıyor ancak motoroladan haberi yok. Nfcyide apple bulmuştu ama :))

  • tasarımda radikal değişiklikler yaparsa alabilirim

  • nedir bu özelleştirme kapalı kutu olma merakı anlamadım gitti

  • quote:

    Orijinalden alıntı: travers

    oooo apple yapmış yavv :) Bu özelliklerin hepsini özellikle Sony kullanıyor. Aktif yada pasif olarak. Ey editör kulaklığı profesyonel yapan Noise Canceling midir? Kulaklıklar hakkında ne kadar bilgiye sahipsin ki böyle başlık atıyorsun? Koskoca donanımhaber forumunu hiç mi okumadınız acaba? Bu kadar alenen apple reklamı olmaz arkadaşım!! Site adını applehaber.com yaparsanız cuk oturur.Ek olarak arkadaşın teki parmak izi işini apple yaptı sanıyor ancak motoroladan haberi yok. Nfcyide apple bulmuştu ama :))


    mart ayında görürüm applehaber mi yoksa samsunghaber mi olduğunu

  • ses konusunda htc ve sonra sony de güzel

  • Her adım maximum kar için. Gönüllü ücretsiz avukatları da konuya damladı mı, yeme de yanında yat.

  • bence pili de iptal etsinler çok kalınlık yapıyor.zaten iphone'lar tüm gün şarja takılı geziyor

    bu arada millerin yüzlerce lira vererek kullanmakta oldukları kulaklıklar çöpe mi gidecek?hadi dönüştürücüyle lightning'e taktın diyelim.nasıl şarj edecek bir yandan?
  • 2014 Haziran'da aldığım SONY Xperia Z2 telefonumda bu "noise cancelling" özelliği var. Neredeyse 2 senedir kullanıyorum, gayet memnunum.


    Ah Apple kullanıcıları, vah Apple kullanıcıları.

  • helal be.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.