Şimdi Ara

DokiWatch ile çocukları takip etmek kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DokiWatch ile çocukları takip etmek kolaylaşıyor


    Çocuklarını rahatça takip etmek ve gerektiğinde hızlı şekilde iletişime kurmak isteyenler için Kickstarter'da aradığı desteği bularak başarıyla ulaşan dikkate değer bir proje yer alıyor. 

     

    Çocuklar için hazırlanmış en gelişmiş akıllı saat olarak lanse edilen DokiWatch, daha çok akıllı telefon yaşına gelmediği düşünülen 6 ila 12 yaş arasındaki çocukları hedef alıyor. Renkli bir dokunmatik ekrana ve gövdeye sahip olan saat, 3G bağlantısı (Micro SIM) üzerinden hem sesli hem de görüntülü görüşme desteği veriyor ve bu sayede ebeveynler çocuklarıyla basit şekilde bağlantı kurabiliyor.

     

    GPS teknolojisine sahip olduğu için çocukların anlık olarak bulundukları konumları ailelerine iletebilen akıllı saat DokiWatch, aynı zamanda bünyesinde "sanal bebek" benzeri bir oyun taşıyor ve çok gerekli olmasa da egzersiz aktivite takibi yapabiliyor. Gövdesi yanında yerleştirilen kırmızı renkli acil durum butonuyla güvenliği arttıran saat, bu altyapı ile hem çocuğun yerini hem de 60 saniyelik bir ortam ses kaydını belirli numaralara aktarıyor.

     DokiWatch ile çocukları takip etmek kolaylaşıyor

    Gücünü 1.3GHz hızında çalışan MediaTek Cortex A7 işlemci ile 512MB RAM'den alan saat, temel işlemler için 4GB'lık bir dahili hafıza barındırıyor ve su dahil birçok zorlu şarta dayanabiliyor. Android 4.4 işletim sistemi üzerine kurulan DokiWatch, 600 mAh gücünüdeki bataryasıyla da belirtildiği kadarıyla bir günü rahatlıkla çıkartabiliyor. Saat ile çocuklar arkadaşlarına mesaj atabilirken, arkadaşlık bağlantıları yan yana gelen iki saatin Bluetooth teknolojisi üzerinden eşleştirilmesiyle sağlanabiliyor.

     

    Kickstarter'da yapılacak en az 129$ fiyat etiketiyle 2016 Mayıs elde edilebilen DokiWatch'ın tanıtım videosu aşağıda yer alıyor.

     










  • Bu forumdaki bir çok üyeye lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukları çok fazla teknolojinin içinne sokarsak zaten çok fazla yaşayamayacaklar, kanseri tetikleyen şeyler. Teknoloji tamam belli noktalarda güzelde, ileri gidilmesi sakıncalı. Özellikle 7 yaş altındaki çocuklarda radyo dalgaları, cep telefonlar vs çekim kuvvetlerini artırmak için çocuğun beyin sıvısını kullanmasına yönelik testler yapıldı ve sakıncalı bulundu. İnsan beyni 25 yaşına kadar gelişimini devam ettiriyor ve radyasyon dikkat bozukluğu, öğrenme zorluğu beyin kapasitelerinde düşme gibi zararlara sebep oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 9 Ocak 2016; 2:47:41 >
  • Bu ve buna benzer ürünler satılmakta.
    Peki yurt dışından alınan bir ürünü cep telefonları gibi kaydettirmek gerekir mi acaba ?
    nette araştırırken bazı problemler olabileceği belirtilmiş. Kayıt altına almak gerekir herhalde.
    Ayrıca zararlı olması da bir başka konu tabi.
  • Siz anca bunla 5 yasindaki cocuklari kandirirsiniz ve sagliga zararli
    Ben kolay kolay kül yutmam
    Insanlarin ozgurlugunu kisitlamak bu sonuna kadar halkimin kardeslerimin yanindayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.