Şimdi Ara

Autel Robotics'den gelişmiş drone: Kestrel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Autel Robotics'den gelişmiş drone: Kestrel


    LasVegas'da sonuna yaklaşılan CES 2016 fuarında birçok drone modeli karşımıza çıktı. Bazı modeller sabit kanat yapısıyla uçak gibi çalışırken, bazı modeller ise pervaneleriyle helikopter benzeri görev yapıyordu. Autel Robotics tarafından hazırlanan gelişmiş drone "Kestrel" ise bu iki formu bir araya getirdi.

     

    Drone teknolojileri konusunda önemli çalışmaları bulunan Autel Robotics'ın yeni oyuncağı Kestrel, özel tasarım yapısı sayesinde hem uçak hem de helikopter şeklinde çalışma gösterebiliyor. Dikey olarak havalanabilen drone, düz uçuş yapacağı zaman ise motorlarını öne doğru çevirerek yüksek hıza ulaşabiliyor.

     

    Bu noktada verilen teknik bilgilere göre 100km menzil içerisinde hareket edebilen ve saatte 64 km hıza çıkabilen Kestrel drone, 1.2 ila 2 saat gibi oldukça uzun süre havada kalabiliyor ve parçalara ayrılarak çok daha rahat şekilde taşınabiliyor. Bünyesinde toplam 2kg yük taşıyabilen drone, otomatik uçuş rotaları oluşturarak takip edebiliyor ve özel sensörleri sayesinde hem tarım arazilerinin incelenmesi hem de diğer sivil amaçlar için gökyüzünden detaylı bilgiler sağlayabiliyor.

     

    CES kapsamında duyurulan Kestrel drone modelinin 2017 Mart ayında satışa çıkması bekleniyor. Fiyat ise 10 bin ila 15 bin dolar seviyesinde olacak.

    Autel Robotics'den gelişmiş drone: Kestrel 







  • yenilik buna denir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.