Şimdi Ara

Yağ yakma+İntermittent fasting+Low Carb başladı beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dddddddd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hafiy -- 22 Kasım 2017; 2:7:18 >



  • Bende 5x5 yapıyorum ama sana şöyle söyleyim 1500 calori ile olmaz.Cidden direk 2000 e çek onu.Onun dışında telefonuna myfitnesspall veya fatsecret yükle.Tek tek say öyle kafadan atmakla olmaz kalori hesabı.Bunları dene görürsün yararını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 kaloriye çekersem 40 günde ne kadar yararı olabilir ki ? çok yavaş olmaz mı
  • Hocam bu gidişle diyeti bozarsınız bence evde kendiniz geceden hazırlayın bir kaba koyup okulda öğlen yemeye bakın ben öğle yapıyorum genelde.
    Yemekhaneden yiyecğeim diyorsan karbonhidratı az almaya bakın çünkü makarna pilav tarzı şeyleri çok yağlı yapar genelde yemekhane aşçıları.
  • Arkadaşlar bundan sonra sabahtan akşam antrenmandan geldikten sonra tek öğün şeklinde beslenicem.Böyle kendimi daha enerjik dinç ve mutlu hissediyorum ne sosyal anlamda bir halsizlik veriyo nede başka kötü bişey.Bu arada fatsecret gerçekten güzel bir uygulamaymış kullanmaya başladım.Kalori ihtiyacının biraz altında beslendim bugün biraz ama kalori açığını birazdan karbonhidratlardan karşılamayı düşünüyorum
  • sabahtan akşam antrenmanına kadar aç kalıyorum
  • Konuyu okumadim ama 1 yildir if yapan biri olarak tavsiyelerim
    -ac karna antrenman yapcaksan bcaa al yoksa ac karnina antrenman yapma hele guc odakli olani.
    -kahve icebilirsin sade baslarda yardim eder ileride alman gereken kaloriyi aldin mi hic acikmiosun
    -low carb bence gereksiz ayni kaloriyi ha fazladan protein yiyerek almissin ha karbonhidrattan onemli olan kalori toplami. mesela iki aydir ayi gibi besleniyorum ve guc calisiyorum nerdeyse 0 protein ne yumurta ne et simit boyoz disardan fastfood tost yemekhanede pilav makarna az et kalori bile saymiyorum doyana kadar yiyorum bulktayim birak kilo almayi 1 kilo vermisim bu sirada benchime 20kg ekledim.
    -kac saat yapiosun bilmiyorum 16/8 saat yap bilimsel olarak grafigi vardi istiyorsan koyayim 16dan sonra hicbir faydasi yok sana hatta ilerleyince zarari vardi sanirim.

    Ben sporu biraktiktan sonra bile if yaptim cunku vucut da ben de alismistim acikmiyordum kahvalti bizim evde 12de baslar zaten aksam da 8den sonra cikolatadan cipsden kola cekirdekden baska ne yenir hepsi pis seyler normalde de sevmem gayet ideal kilomun da altindayken zevkine yapiyodum alisinca fark etmiosun bile yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen 12 ile 8 mi yapiyosun iyiymiş :) Dostum bcaa alacak para yok :) karbonhidratlar ise benim için çok zehirli çünkü 1 tane tukettigimde diğerlerinde yiyorum güç antrenmanı yapıyorum çünkü kas kaybı o zaman minimum oluyor neden bcaa oneriyosun ki në özelliği var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.