Şimdi Ara

Netflix Türkiye pazarına giriş yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Netflix Türkiye pazarına giriş yaptı


    Uzun zamandır ülkemize geleceği yönünde bilgiler gelen Netflix, CES 2016 kapsamında sonunda aralarında Türkiye'nin de olduğu 130 yeni ülkeye giriş yaptı.

     

    Bu müjdeli haber bugün düzenlenen toplantı kapsamında Netflix CEO’su Reed Hastings tarafından verildi. Bildiğiniz üzere internet üzerinden film ve dizi izleme denildiği zaman akıllara gelen ilk isimler arasında yer alan Netflix, yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de aylık ödemeye dayalı üç farklı paket ile kullanılabilecek.

     

    En düşük temel paketi 7,99 Euro (26 TL), Standart paketi 9,99 Euro (32 TL), Premium paket ise 11,99 Euro (39 TL) şekilde fiyatlandıran Netflix, üç pakete de kişilerin içerikleri dizüstü bilgisayarları, telefonları ve tabletleri üzerinden izleyebilmesine imkan tanıyacak. HD çözürlük desteğini Standart paket içerisinde, Ultra HD çözünürlük desteğini ise Premium paket içeriside veren servis, aynı anda izlenebilen ekran sayısını ise pakete göre 1, 2 ve 4 ekran olarak sınırlandırıyor.

     

    İlk ay ücretsiz olarak kullanılabilen Netflix'e buradan abone olabilirsiniz. Platformun global açılım ile çok daha büyük kitlelere ulaşması bekleniyor. Servisin oldukça sevilen kendi dizileri ve filmler için Türkçe dil ya da altyazı desteği verip vermeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

      

     







  • Haber başlığını okuyunca ilk tepkim "Hadi canım!" oldu. Türkçe altyazı desteği olmadıktan sonra bir işe yaramaz. En kısa sürede Türkçe altyazı desteğine kavuştururlar umarım platformu.

    Bu arada fiyatlandırmanın Türkiye şartlarına uyarlanması lazım. Örneğin Spotify Premium Amerika'da 10 Dolar ama Türkiye'de 10 TL. Buna benzer şekilde Netflix'de düzenlemeli fiyatlarını.

  • işte bu güzel bir haber. Türkçe altyazı desteği gelsin tamamdır.

  • internet yavaş hacı

  • Fiyatlar bir kenara, 2016'da bu dizileri ekranlarımızın native çözünürlüğünde izlemek istesek AKK bitmesi çok sıkıldığımız bir güne bakar. AKK hızının artması ve AKK'siz paketlerin fiyatlarının şimdiki AKK'li paketlerin fiyatına düşmesi lazım.
  • Türkçe altyazı desteği vermezse zaten çöp de diyelim ki türkçe altyazı desteği verdi bu sefer de fiyatlar çok yüksek.Zaten dizilerin HD versiyonu 1-2 gün içinde torrente düşüyor altyazı da geliyor ayda 32tl vereceğime öyle yaparım.Premium paket için ise 4K tv lazım hadi o da var diyelim türkiyede akk diye bi şey var o da tutmaz.İlk duyduğumda almayı düşünüyordum ama fiyatları direk kur olarak çevirmişler ülkelerin alım gücüne falan hiç dikkat etmeden.Orjinal kullanmayı biz de isteriz ama fiyatlandırmaları doğru bulmuyorum.Şöyle bir örnek vereyim eskiden müziği de internetten indirirdim.Spotify geldi amerikada 10 dolarken aylık türkiyede 30 tl değil 10 tl yaptı bi de enparayla kampanya yaptı aylık 5tlye mis gibi orjinal ve kaliteli müzik dinliyorum uğraştığıma değmez diyorum

    edit: ben yazana kadar arkadaşlar yazmışlar bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndaCakan -- 6 Ocak 2016; 22:41:31 >




  • does netflix has Turkish subtitle support?

    Thank you for waiting! Great news is, we do have a lot of great titles with Turkish subtitles

  • oha 4kmı? 4k dizi çekiliyomu acaba? trt 4k gibi demo yayın yapmıyodur umarım

  • Çok iyi oldu. AKK'ı çok sorun etmeyin. Sonuçta Torrent'da AKK ı kullanıyor. Değişen bir şet olmayacsk. En azından şimdi orijinal filme daha uygun fiyatlardan erişiyor olacagiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Ocak 2016; 2:19:59 >
  • Turkish people want Türkce altyati okey , you understand me now ???? , isn't you ?

  • Yaşasın "Netflix and chill" devri bizim için de başlıyor
  • Superonline 50 Mbit kullanıyorum. Az önce üye oldum, denemek için 1 ay ücretsiz. Görüntü gayet iyi, İngilizce altyazı mevcut. Farklı ses ve altyazı seçenekleri de var ama Türkçe henüz yok. Netflix'in yayınlarını takip edenlere öneririm. Arayüz işlevsel ve basit. Birden çok platformda kullanım imkanı var. Tivibu gibi her platforma ayrı para istemiyor.
  • Türkçe altyazı gelicektir ama netflix ülkemize gelmesi çok iyi oldu TTnet ve Turkcell nasıl nasıl servis verilir öğrenirler en azından(Şuanki sistemleri Netflix in yanına yaklaşmazr bir Turkcell Tvplus üyesi olarak birebir yaşıyorum yarın tvplus kapatırıyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 6 Ocak 2016; 23:22:35 >
  • Turkce altyazi gelince haber verin beylerde uye olalim 1 ay bedava bosa gitmesin


    Ayrica en paradan falan bir girisim bekliyoruz netflix odemelerinde. Sevindim ha hakkaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify örnek alırlarsa 1$=1? başarı şansları var diğer türlü o paraya dekoder alırsın net sorunu olmadan izlersin ama 10 ? olursa tadından yenmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 6 Ocak 2016; 23:29:04 >
  • Lig maçı yayınlarını umarım bunlar alır da 1200kbps yayın yapan digiturkten kurtuluruz.

  • çok pahalı

  • Hele sukur be Hulu'yu da bekleriz. Altyazi destegi sart.

  • akk varken ne gerek var.açın 240p ile heryerde izleyin.ayrıca internet paketi fiyatına .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper bir haber. Türkçe altyazı desteği olursa kullanırım.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.