Şimdi Ara

Olloclip, Studio ile iPhone'ları gelişmiş bir kamera haline getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Olloclip, Studio ile iPhone'ları gelişmiş bir kamera haline getiriyor

    Akıllı telefonlar için hazırladığı harici lens birimleriyle tanınan firmalardan Olloclip, geçtiğimiz aylarda "Studio" isimli yeni projesi için Kickstarter'da destek aramaya başlamış ve aradığı desteği rahatlıkla bulmuştu. Şimdi ise ürün satışa çıktı.

     

    Apple iPhone 6 ile iPhone 6 Plus (S sürümleri dahil) için hazırlanan bir kılıf olan Olloclip Studio, temel olarak telefonları düşmelere karşı koruma görevini üstleniyor ancak esas farkını aksesuar desteğiyle koyuyor. Modüler şekilde tasarlanan gövdesi üzerine ihtiyaca bağlı olarak tutma aparatı, mikrofon ya da harici ışık kaynağı takılabilen ürün, böylece normale göre çok daha yüksek bir fotoğraf ile video kalitesi elde edilmesine yardımcı oluyor.

     

    Studio'nun özellikle tutma aparatı büyük boyutlu iPhone 6 Plus için güzel bir ayrıntı olarak dikkatleri çekerken, Olloclip'in kaliteli lensleri aktif olarak kullanılabiliyor ve bütün paket yedi farklı parçadan oluşuyor. Sadece siyah renk seçeneğiyle hazırlanan Studio, 90$ fiyat etiketiyle ön sipariş üzerinden satın alınabiliyor.

     

    Dağıtımına Şubat ayında başlanması beklenen faydalı aparat hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 









  • bunları taşıyacağıma profesyonel fotoğraf makinesi taşırım daha iyidir ki g4 ve s6 edge+ gibi üstün kamera performanslı cep telefonları dururken bunun yüzüne bile bakmam

  • Akıllı telefon pazarı çok büyük ve gün geçtikçe büyüyor çok fazla yatırım ve rekabet var bundan bir kaç sene sonra profesyonel seviyede kamera sunacaklarına inanıyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    bunları taşıyacağıma profesyonel fotoğraf makinesi taşırım daha iyidir ki g4 ve s6 edge+ gibi üstün kamera performanslı cep telefonları dururken bunun yüzüne bile bakmam

    Profesyonel fotoğraf makinen olsa bile bu tutma aparatları fotoğraf çekmeyi kolaylaştırmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    mesajlarımı mı takip ediyorsun gerçekten sizin gibiler adama profilini kapattırır.Tam yaşına göre hareket ediyorsun apple fanboyu seni.Blok
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Nickine bakmadan cevap yazmıştım. Sonra sen olduğunu farkettim. Yalan mı konuşacağım. Seni takip edecek kadar işsiz değilim. Paranoyak seni. Ben de sana blok atayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinli bir siteden geniş açı lens aldım 1 dolara note 4 ile neredeyse sinema filmi çekiyordum o derece işi farkettirdi tek eksiğim optik zoom o kadar onuda telefonlarda çözseler asla kimse profesyonel makinelere yönelmez ki bir yanda 100 gram telefon diğer yanda 2.5 3 kilo makine eziyet resmen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.