Şimdi Ara

SteelSeries Siberia 200 Kulaklık Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanan arkadaşlar hakkında yorum yaparsa sevinirim .



  • merhaba hocam bugünhttps://steelseries.com/ üzerinden sipariş verdim. ( istediğim renk türkiyede yok o yüzden direk ordan şipariş etim ) sipariş üzerine gelen e-mailde cuma günü gelir diye yazıyor. ozaman güzel bi test edip bu konuya bi yorum bırakırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jessie2012

    merhaba hocam bugünhttps://steelseries.com/ üzerinden sipariş verdim. ( istediğim renk türkiyede yok o yüzden direk ordan şipariş etim ) sipariş üzerine gelen e-mailde cuma günü gelir diye yazıyor. ozaman güzel bi test edip bu konuya bi yorum bırakırım.

    Hocam dp mağazadan aldım 3 renk vardı . kırmızı mor altın rengi . kırmızısını aldım hoşuma gitti baya . bassları falanda gayet yeterli . tek kötü yanı ışıklarının olmaması :(
  • bende merak ettim v2 den filan farki ne
  • merhabalar bugün geldi Siberia 200 şaşırdım valahi 1 hafta bile sürmedi :-) saat 15:00 bu yana denedim ! tek kelimeyle mükemel :-) ben kulaklıkları Asus ROG G550JK ile beraber kullanıyorum ( Tek Jak SES+MIC ) Mikrofon cok net :-)
    Normal Stereo olmasına rağmen oyun içinde ( Battlefield Hardline ) sesin nerden geldiğni anlıyorsunuz. Ses Kalitesi süper ! Müzik cok net geliyor Temiz Baslar Temiz Tizler :-) Beats ile yarışır herhalde !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jessie2012 -- 13 Ocak 2016; 18:01:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sultan078

    bende merak ettim v2 den filan farki ne

    Hocam SteelSeries Turkey ile konuştum facebook üzerinden . Konuşmanın SS'ini atıyorum .

     SteelSeries Siberia 200 Kulaklık Nasıl ?


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jessie2012

    merhabalar bugün geldi Siberia 200 şaşırdım valahi 1 hafta bile sürmedi :-) saat 15:00 bu yana denedim ! tek kelimeyle mükemel :-) ben kulaklıkları Asus ROG G550JK ile beraber kullanıyorum ( Tek Jak SES+MIC ) Mikrofon cok net :-)
    Normal Stereo olmasına rağmen oyun içinde ( Battlefield Hardline ) sesin nerden geldiğni anlıyorsunuz. Ses Kalitesi süper ! Müzik cok net geliyor Temiz Baslar Temiz Tizler :-) Beats ile yarışır herhalde !


    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın . Gerçekten mikrafonu baya net . Gizleyip çıkarma olayıda gayet iyi . Beats ile yarışırmı bilmem fakat gerçekten kaliteli




  • Beyler öncelikle merhaba. Geçtiğimiz pazar günü Bursa Nilüfer/Media Marktan aldım bende "SS Siberia 200 Beyaz" aldım. Kulaklık hoş basslari olsun tizleri olsun güzel bir deneyim yaşatıyor lakin mikrofonumda sıkıntı var sanırım sesimin boğuk geldiğin söylüyor arkadaşlar skypede olsun ts de olsun. Her hangi bir bilgisi olan var mı bu konu hakkinda? Yada bana yardım edecek biri? Teşekkürler şimdiden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crowned

    Beyler öncelikle merhaba. Geçtiğimiz pazar günü Bursa Nilüfer/Media Marktan aldım bende "SS Siberia 200 Beyaz" aldım. Kulaklık hoş basslari olsun tizleri olsun güzel bir deneyim yaşatıyor lakin mikrofonumda sıkıntı var sanırım sesimin boğuk geldiğin söylüyor arkadaşlar skypede olsun ts de olsun. Her hangi bir bilgisi olan var mı bu konu hakkinda? Yada bana yardım edecek biri? Teşekkürler şimdiden :)

    hocam mikrafon ayarlarından bass durumunu kontrol edin o yüzden olabilir . en olmadı servise verin halletsinler .
  • Siberia 200 kulaklıkların steelseries engine desteği var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.