Şimdi Ara

Sony, yeni aksiyon kamerasını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, yeni aksiyon kamerasını tanıttı


    Uzun zamandır yeni bir aksiyon kamerası ile karşımıza çıkmayan Sony, CES 2016 fuarı kapsamında sessizliğini bozdu ve yeni geliştirdiği AS50'yi kullanıcıların beğenisine sundu. 

     

    Firmanın aksiyon kameralarında kullandığı tasarım çizgisini devam ettiren AS50, hazırlanan özel haznesi ile 60 metre su altında görev yapabiliyor ve beklentiler dahilinde her türlü darbeye karşı koyabiliyor. Teknik olarak temelinde 11MP Exmor R BSI CMOS sensör yer alan ve bu sensör ile Full HD 60fps videolar çekebilen aksiyon kamerası, çözünürlük 720p seviyesine çekildiği zaman 120 fps'ye çıkış yapabiliyor ve Time-Lapse modunda fotoğraflar ile 4K videolar oluşturabiliyor.

     

    Dahili stereo mikrofonu genel ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde tasarlanan Sony AS50, meşhur SteadyShot teknolojisini bünyesinde taşıyor ve böyle oldukça stabil çekimler gerçekleştirebiliyor. Tercih edilen ZEISS Tessar düz lensi ile bozulma olmayan görüntüler ortaya koyabilen kamera, 3 kat dijital yakınlaştırma desteğini beraberinde getiriyor ve geniş ile dar olmak üzere iki farklı çekim modu taşıyor. Aksiyon kamerasının bünyesinde yer alan ekran ise hızlı ayar değişikliklerine izin veriyor.

     

    Sony'nin yeni aksiyon kamerası AS50, önümüzdeki ay 200$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Ürünün canlı görüntü aktarımı sağlayan Live-View Remote kumandalı paketi ise 350$'dan raflardakini yerini alıyor.

    Sony, yeni aksiyon kamerasını tanıttı 







  • "Sony'nin yeni aksiyon kamerası AS50, önümüzdeki ay 200$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor"

    Türkiyede 1000₺ den satışa çıkarsa şaşırmam.Hazır dolar da 3 lira oldu zaten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Code -- 6 Ocak 2016; 12:40:06 >
  • 4k çekmiyor, yine goproya bıraktılar meydanı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    4k çekmiyor, yine goproya bıraktılar meydanı


    Tomtom bandit var. Fiyatı yüksek ancak CCD sensörle geliyor değer.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    4k çekmiyor, yine goproya bıraktılar meydanı


    Sony FDR-X1000V 4K Aksiyon Kamera 1 yıldır kadar piyasa da var. bu alt konum için sundukları bir ürün olmuş.

  • yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.sony as 50 modeline sahibim.tek kelimeyle mükemmel diyebileceğim bir makine.daha önce gopro hero 3 kullanan biri olarak bu makineyi şiddetle herkese tavsiye ediyorum.4k olmamasına gelince;aslında ben hero 4 ü de 4k çekmiyor olarak kabul ediyorum.çünkü bir aksiyon kamerası 60p yani saniyede 60 kare çekmediği sürece o çekim modu kullanılmaz.takılma ve atlamalar göze batar.hero 4 4k yı 60p de çekemiyor.üstelik çekse bile 4k izleyecek ne cihazımız ne de o kapasitede kartımız var.sony diyorum.mutlaka deneyim.gopronun yarı fiyatına bile değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.