Şimdi Ara

Samsung yeniden Windows tablet pazarında: TabPro S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung yeniden Windows tablet pazarında: TabPro S





    Windows 8 döneminden bu yana Windows tablet segmentinde pek gözükmeyen ve Windows 10 ile birlikte yeniden kolları sıvayan Samsung, CES 2016 fuarında inceliği ile dikkat çeken TabPro S adındaki yeni tabletini görücüye çıkardı. 




    Adından da anlaşılacağı üzere cihaz, Tab S serisinden oldukça fazla ilham almış. Metal çerçeve ve arka yumuşak plastik kapak tasarımı ile cihaz rekor bir inceliğe ulaşmış. 6.3mm kalınlık değerine sahip olan TabPro S modeli en ince Windows tablet modellerinden birisi haline geliyor. 




    Cihazın Super AMOLED ekranı yine Windows tablet pazarında bir ilke imza atıyor. 12 inçlik ekran 2560x1440 piksel çözünürlük ile çok daha canlı ve parlak görüntüler sergileyebiliyor. Tabletin özel bir klavyeli kılıfı var. Bluetooth üzerinden cihaza bağlanan klavye, NFC ile kolayca eşleşiyor ve manyetik menteşeler ile hızlıca tablete tutturulabiliyor. Ayrıca kullanılmadığı zaman ekranın üzerine kapanarak kılıf görevi de görüyor. 




    Skylake tabanlı çift çekirdekli Core M işlemcilerden gücünü alan tablet modelinde 4GB RAM ve 128GB/256GB SSD depolama seçenekleri sunuluyor. USB Type-C bağlantısını benimseyen cihazda 5200mAh kapasiteli bir bataryaya yer verilmiş. Ön ve arka kameralar da 5MP çözünürlüğünde. Ayrıca Samsung akıllı telefonunuzu klavyeye yaklaştırarak NFC eşleştirmesi yaptığınızda, parmak izi okuyucusunu kullanarak tabletin kilidini açabiliyorsunuz. 




    Samsung yeni tabletini daha çok 2'si 1 arada melez tablet sınıfına sokuyor. Bilgisayar pazarının yükselen sınıfı olan 2'si 1 arada cihazlar, hem tablet hem de dizüstü olarak kullanılabiliyor ve verimliliği artırıyor. LTE desteği ile sınıfında en iyi modellerden birisi olmaya aday Samsung TabPro S için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.  

     

    Samsung yeniden Windows tablet pazarında: TabPro S 

     







  • Spen var mı acaba en önemlisi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 6 Ocak 2016; 2:34:02 >
  • S-pen yoksa alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qhd panel ve core m işlemci varsa türkiye pazarında yanına yaklaşılmaz...

  • Spen yok heralde ama süper bir cihaz olmuş

  • kalemi olmayan alet beş para etmez bence.insan tableti niye alır,üzerinde yazı yazmak,çizim yapmak ve not almak gibi şeyler için alır.eğer bunların hiçbirini ucuz bir kalem için yapamıyorsam o tablet ne işe yarar.bir de dünyanın parasını vereceksin.

  • s pen var arkadaşlar ama daha gelmedı turkıyeye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.