Şimdi Ara

Zotac'dan üst seviye PCI-e SSD modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zotac'dan üst seviye PCI-e SSD modeli


    Genelde ekran kartları ve mini bilgisayar modelleri ile tanıdığımız Zotac, CES 2016 fuarında performansa odaklandığı PCIe SSD ürününü duyurdu. Premium ürün kategorisindeki SSD, firmanın daha önceki ürünlerini performans olarak neredeyse ikiye katlıyor. 




    Zotac, yeni SSD serisi için Toshiba'nın 10nm fabrikasyon süreci ile üretilen MLC NAND bellek modüllerini kullanıyor. Kontrolcü tarafını Phison serisinden bir işlemciye veren firma, bu sayede 2GB/s sürekli veri transfer oranlarına erişebiliyor. Önceki ürünlerin aksine yeni ürün PCIe 3.0 x4 arabirimi üzerinden bağlanıyor. Zotac yeni ürünü ile daha çok sunucuları ve üst seviye müşterileri hedefliyor. 




    Zotac'ın arka kısmı alüminyum plaka ile kapladığı SSD ürününde ayrıca entegre bir ısı dağıtıcı da yer alıyor. Yine arka kısımda Zotac logosu unutulmamış. SSD serisinin detaylı bilgileri ve satış fiyatı önümüzdeki günlerde belli olacak. Firmanın önceki premium SSD serisinde 200 Avro fiyat etiketleri mevcuttu. Yeni ürün bir sınırı bir hayli geride bırakacaktır.  

     







  • Kaç GB 16 mı 512 mi?

  • Adı Donanım Haber ama site telefon reklamı yapmaktan donanımlardan o kadar uzakki, 2GB/s hızını çok yeni bir özellik sanıyor, biz baya bir zamandır kullanıyoruz PCIe 4x SSD leri

  • Bence de sitenin adı donanımhaber değil mobilhaber olarak değişsin.

  • Şu habere girmedeki yegane amacım hangi firmadan nand tedariğinde bulunduğuydu. Zotac farklı kolda da atılım yapıyor ama sektör aynı şeylerle dönüyor Samsung ve Intel'in atılımları dışında. Hala daha normal seviyedekilerin fiyatlarında dramatik düşüşler beklenildiği gibi değil. Elbette 4 sene önce 400 küsüre 120gb ssd alırken mayısta 240gb lık ssd'yi 350 liraya almam güzel ama daha da iyi olmasını diliyor insan tabii ki 4 senede.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.