Şimdi Ara

Panasonic'den iki yeni fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic'den iki yeni fotoğraf makinesi


    Las Vegas'da düzenlenen CES 2016 fuarı kapsamında Canon sonrası Panasonic'de yeni geliştirdiği fotoğraf makinelerini görücüye çıkarttı.

     

    Şirketin tanıttığı ilk kompakt fotoğraf makinesi Lumix DMC-ZS60 model ismine sahip. Her zaman taşınabilecek bir çözüm oluşturan makine, 18MP MOS sensör üzerine kuruluyor ve Leica imzalı 24-720mm lensiyle 30 kat optik yakınlaştırma yapabiliyor. Video tarafında önemli bir detay olarak 3840 x 2160 piksel yani "4K" 30 fps video video çekebilen kamera, Full HD'de ise 60 fps'ye çıkış yapabiliyor ve OIS (Optik görüntü sabitleme) sistemiyle stabil görüntüler verebiliyor. Bünyesinde 3-inçlik LCD ekran yer alan ZS60, WiFi ile akıllı telefonlarla bağlantı kurabiliyor.

     

    Panasonic'in görücüye çıkarttığı bir diğer fotoğraf makinesi Lumix DMC-ZS100 (Görsel altta) ise, yine kompakt gövdesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 1-inçlik MOS görüntü sensörüyle fark yaratan model, ZS60 ile benzer olarak 4K (30fps) video çekebiliyor ve yine Leica imzalı 25-250mm lensiyle 10 kat optik yakılaştırma yapabiliyor.

     

    Ufak gövdesine rağmen bünyesinde vizör barındıran ve WiFi teknolojisi ile akıllı telefonlar üzerinden hem kontrol edilebilen hem de görüntü aktarımı yapabilen ZS100, 5 eksenli görüntü sabitleme sistemiyle beklentilerin üzerine çıkarken, ZS60 ile benzer olarak saniyede 10 kare seri fotoğraf çekimi gerçekleştirebiliyor.

     

    Panasonic'in yeni fotoğraf makinelerinden "ZS100" 700$ fiyat etiketiyle, "ZS60" ise 450$ fiyat etiketiyle Mart ayında satışa çıkıyor.

    Panasonic'den iki yeni fotoğraf makinesi 







  • panasonic lx100 gibi bir makine 600 dolar seviyesinde iken bu işten anlayan bir kişi dönüpte yüzüne bakmaz bunların.. en azından bakmamalı :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.