Şimdi Ara

Bayanlara özel güvenli bilezik: Wisewear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayanlara özel güvenli bilezik: Wisewear


    Kişisel saldırılar konusunda en büyük sorunu bayanlar yaşıyor ve bu saldırılar çoğu zaman sözlü sınırları geçerek fiziksel hale geliyor. CES 2016'da sergilenen bilezik modeli Wisewear ise gizli bir güvenlik sağlıyor.

     

    Bayanlar için farklı renk seçenekleriyle hazırlanan Wisewear, bünyesine gizlenen Bluetooth vericisiyle akıllı telefonlar ile bağlantı kuruyor. Yaşanan saldırı gibi durumlarda bünyesindeki dokunmatik panele çift dokunulması ile bağlandığı telefonlar üzerinden arkadaşlar ya da aile bireylerine bir metin mesajı (Konum ve aciliyet bilgileriyle) gönderen bilezik, bu sayede acil durumu hızlı olarak aktarıyor ve hayat kurtacak zaman kazanılmasına yardımcı oluyor.

     

    Şık tasarımı sayesinde bayanların gündelik olarak her zaman kullanabileceği bir çözüm oluşturan Wisewear, dahili bataryasıyla 5 gün boyunca aralıksız aktif kalabiliyor. Bu ay içerisinde satışa çıkacak güvenlik bileziğinin fiyatı ise 300$ seviyesinde.

    Bayanlara özel güvenli bilezik: Wisewear 







  • ayrica ozel bir uyelik alinca sirket, alarmi aktif ettiginizde bulundugunuz yere ozel guvenlik gonderiyormus. bu Turkiye de olmaz ama zaten yerini soylese yine hayat kurtarir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla çift dokunabilir belki yüzüğe daha farklı bir yöntem olsaydı keşke

  • Akıllı saat varken buna çok gerek olduğunu düşünmüyorum.

  • Siz bayan yazdığınız sürece kadınlar böyle önemler almaya hep ihtiyaç duyacak. Kadının adı yok resmen toplumda. Kadın demekten korkuyorsunuz... kadın küfür mü ? Bu kadar çekinmek neden ?

    okuyalım, bilinçlenelim. lütfen...
    www.bayandegilkadin.com

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.