Şimdi Ara

Hp MFP 1536dnf yazıcı kilitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,



    Başlıkta belirtmiş olduğum hp marka yazıcımızda donma sorunu yaşıyoruz. Yazıcı direkt olarak Lan a bağlı ve statik ip verilmiş durumdadır.İşlem yapabilmek için yazıcıyı 15 20 dakikada bir kapatıp açmak gerekmektedir. Servisi ile görüştüm elektriksel bir sorun yada donanımsal bir sorundan kaynaklı olabileceğinden bahsettiler. Ethernet kablosunu ve power kablosunu değiştirdim. Yetkili teknik servis yazıcımı duvardan gelen prizden güç alması gerektiğini söylediği için çoklayıcı prizden ayırdım. Ethernet portunuda değiştirdim. Statik ip adresini çakışma olma ihtimali üzerine farklı bir ip atadım. Şuanda yazıcımı bütün olasılığa göre testten geçiriyorum. Toner uyarısı yazıcının kilitlenmesine neden olabilir mi ? Hpnin bu modelini kullanan varsa aramızda benim yaşadığım problemi yaşadılarsa bilgilendirmelerini rica ediyorum.



    İyi Forumlar



  • Aynı sıkıntı bizde olmaya başladı durumu çözebildinizmi.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    Aynı sıkıntı bizde olmaya başladı durumu çözebildinizmi.?

    Hocam cihazın anakartında problem çıktı cihazı servise gönderilmesi gerektiği ve kartın değişmesi gerekiyordu bizde cihazı değiştirdik :)
  • bu cihazlarda işlemcinin lehimlerini yenilemek lazımmıs..işlemci cıkartıp tekrar lehimliyorlar mış..ancak bu işlemin riski varmıs yada anakart değişecekmiş..30$ işlemci lehimini tekrar yapamaya yada 80$ a yeni anakart almak lazım yani bu tur sıkıntıda direk makineyi yenilemek en matıklısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.