Şimdi Ara

5+1 2+1 gibi ses alıyorum ses kartımı gereklimi illa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sunny sn3ss06 5+1 ses sistemi almıştım geçen gün sistemden son derece memnunun ama denetim masası ve realtek ayarlardan 5+1 seçili test yapıyorum sadece 2 kolon ses vermekte 5+1 üzerinden plon açıyorum herhangi bir müzikte tüm kolonlardan ses alıyorum pc de bu plon on özeliği nedir 5+1 de şimdi ses kartı gereklimi birde bu 5+1 yaptığım ayarları hafızaya alınca unutmaması için kaydetme şansın yokmı

edit: plon on yapınca 5+1 üzerinden tüm kolonlar ses gitmekte ama test sırasında ses gitmiyor 2 kolon hariç bu plon on ayarı nedir ve ayarları hafızada tutulabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 5 Ocak 2016; 0:08:11 >

• Anakartin nedir? Actigin medya 5.1 e uygun mu destekliyor mu yani?

3 cikisi olan anakartlarda dahi 5.1 yapilabiliyor ki ust duzey anakartlarda 6 cikis oluyor onlar doÄŸal destek veriyor buna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok karışık olduysa eğer kısaca 5+1 üzerindeki pl on ayarı nedir bu ayarı aktif edince yani on yapınca tüm kolonlardan ses verip ama pcde test sırsanda neden sadece 2 kolondan ses vermekte denetim masası ve realtek 5+1 seçili anakart 7+1 kadar desteklemekte sistem imzada yaazmakta

edit: anakarta arkada 3 adet giriş var yeşil pembe mavi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 5 Ocak 2016; 0:13:00 >
  • Telefondan imzalar gorulmediginden malum her mb kiymetli...

Acikcasi kullanmadigim icin tam yardimci olamayacagim bir arkadasta bagliydi 970 ud3 te. O kullaniyordu. Sizin olay daha ayarlarla ilgili gibi geldi bana. Sonucta anakart destekliyorsa bir sekilde yapiliyordur. Ses karti filan gerek yok bence su devirde ev kullanicisi icin. Arkadaslar yardimci olur umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Telefondan imzalar gorulmediginden malum her mb kiymetli...

Acikcasi kullanmadigim icin tam yardimci olamayacagim bir arkadasta bagliydi 970 ud3 te. O kullaniyordu. Sizin olay daha ayarlarla ilgili gibi geldi bana. Sonucta anakart destekliyorsa bir sekilde yapiliyordur. Ses karti filan gerek yok bence su devirde ev kullanicisi icin. Arkadaslar yardimci olur umarim

buyrun hocam sistem

///Anakart: msi h61m-p32/w8 1155 pin /// İşlemci: DualCore Intel Pentium G860, 3000 MHz sandy bridge /// Ram: kingston hyperx 4gb 1600mhz ddr3 ram 2.nci Ram 4 gb ddr-3 1600 Corsair Vengeance Ram /// Güç Kaynağı 450 wat hadron Power Suply /// Ekran Kartı: ati redeon hd 7730 2 gb 128 Bit DDR-3 /// Hdd-1:samsung 160 gb sata-2 7200 rpm sistem disk /// Hdd-2 :segate 500 gb sata-2 7200 rpm depo hdd Colermaster İşlemci Soğutucu /// Aoc e2043fs 20 Inch Led Monitör ///

anakartım 7+1 kadar desteklemekte peki hocam pl on ayarı yapılınca 5 kolondan ses gelmekte ama pc de test yapınca sadece 2 si çalışıyor olarak gözükmekte problem pek deği pc de görse 5 kolonuda çok iyi olacaktı ama neyse bilen biri yardımcı olur belki bir ayar filan vardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.