Şimdi Ara

iPhone 7 Plus önemli sürprizlere gebe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 7 Plus önemli sürprizlere gebe





    Apple'ın Phablet sınıfındaki en önemli silahı iPhone Plus, bu yıl üçüncü nesli ile yola devam edecek. iPhone 7 olarak isimlendirilmesi beklenen yeni seri bu yıl önemli değişikliklere gebe. Özellikle iPhone 7 Plus modelinin tüketiciyi memnun edeceği konuşuluyor. 




    iPhone ailesinde numara değişikliği genelde büyük tasarım değişikliklerine işaret ediyor. Henüz seride nasıl bir tasarım değişikliği olacak bilinmiyor ancak iPhone 7 Plus modelinde bazı yükseltmeler bekleniyor. Bunlardan en önemlisi depolama kapasitesi ve batarya konusunda olacak.




    Tedarik zincirlerinden elde edilen bilgiye göre bu yıl iPhone 7 Plus modelinde 256GB kapasite seçeneği yer alacak. Hali hazıda 16GB/64GB/128GB kapasite seçenekleri olan model artık en iyi seçeneğe sahip. Gittikçe büyüyen uygulamalar ve 4K video kaydının yaygınlaşmaya başlaması, 256GB seçeneğini öne çıkaracaktır. 




    Diğer bir yenilik ise batarya konusunda. Kaynaklar bataryanın artık 3100mAh seviyesine çıkarılacağını belirtiyor. Hali hazırda 2750mAh civarında olan batarya yaklaşık olarak 350mAh artırılacak ve iPhone ailesinin en kapasiteli bataryası haline gelecek. Böylece kullanım sürelerine önemli bir katkı yapılmış olacak. 




    Testlerde iPhone 6S Plus modeli yaklaşık olarak 9 saatlik bir kullanım süresi sunuyor ve 3000mAh kapasiteli Galaxy Note 5 modelini bu noktada yakalıyordu. Yeni batarya takviyesi ile birlikte iPhone 7 Plus bu çizgiyi daha da yukarı çekecek ve üst sıralara tırmanacaktır. 




    IPhone 7 Plus modelinde ekran konusunda bir değişikliğin olması beklenmiyor ancak çözünürlük tarafında bazı iyileştirmeler olabileceği tahmin ediliyor. Yine Apple A10 yonga seti ile cihazın gücü artırılırken, bu kez 3GB LPDDR4 RAM sayesinde performans konusunda önemli gelişmeler kaydedilecek. Bunlar şimdilik iddia niteliğinde ancak yılın ortalarına doğru pek çok detay daha net ortaya çıkacaktır.  

     







  • 256gb seçeneği gelirse

    16gb 128gb 256gb diye gider.

    Tabiki bizimkiler 16'sını bir güzel eritir.

  • Apple'a göre büyük, diğer üreticilere göre çok ufak yenilikler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nasıl bi başlık ya
    256GB'ın buradaki fiyatını düşünemiyorum artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 3 Ocak 2016; 17:08:00 >
  • 256gb yapacağına alt limiti 16gb'dan 32gb'a çıkarsın. Gerçi 16gb hafızaya 3500 lira verenler var. Adamlar haklı, niye artırsın ki 16gb neyinize yetmiyor.

  • Herseye inanirimda apple kolay kolay ram yukseltmez.

  • Cihaz ve donanımdan çok iPhone 7'nin tasarım değişikleri daha çok merak ediyorum. Tasarımcıların işi gerçekten zor bir öncekinin geride bırakabilecek yeni ve radikal bir tasarım ne olabilir acaba.

  • 16gb saka gibi bu kapasite,en dusuk 64gb olmasi lazim... diger teknik ozelliklerini bilemem ama pil her seyden onemli. bugun apple desin pil 20 - 30 saat gidecek ama iphone 5 performansi alacaksin peynir ekmek gibi satar...

  • İlk çıktığı zamandan beri iphone 4 kullanıyorum. Hala hiç bir eksikliğini görebilmiş değilim. Bana yetiyor. Arızalanana kadar da kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    Cihaz ve donanımdan çok iPhone 7'nin tasarım değişikleri daha çok merak ediyorum. Tasarımcıların işi gerçekten zor bir öncekinin geride bırakabilecek yeni ve radikal bir tasarım ne olabilir acaba.

    Aynen tasarımında yapabilecekleri pek yenilik kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    Cihaz ve donanımdan çok iPhone 7'nin tasarım değişikleri daha çok merak ediyorum. Tasarımcıların işi gerçekten zor bir öncekinin geride bırakabilecek yeni ve radikal bir tasarım ne olabilir acaba.

    Aynen tasarımında yapabilecekleri pek yenilik kalmadı

    Çok düşündüm tasarımcı ben olsam ne değiştirirdim diye ama cidden hiçbir fikir bulamadım. Apple tasarımcılarına kolay gelsin diyelim

    Lansmanıda sırf tasarım için izleyeceğim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5bin liraya satarlar artık ??

  • Eylüle kadar böbrek alınır, ameliyat masrafları firmamız tarafından karşılanacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın iki yılda bir ekran çözünürlüğünü değiştirdiğini varsayarsak 3 GB RAM olma ihtimali doğru olabilir. Bu da 2K gelme ihtimalini doğuruyor. Plus 3 GB gelebilir ama normal versiyonun çözünürlüğü yüksek olmayacağı için 2 GB ile gelir büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer arkadaşlara göre fazla mı iyimserim bilmiyorum ama, ben bu haberden üstü kapalı Apple 7 serisinde 16GB hafızadan vazgeçeçek sonucuna vardım(nihayet). 4 adet hafıza seçenekli ürün çıkaracağını şahsen düşünmüyorum. 256GB'lık versiyon çıkınca 16GB'lık versiyonu bırakacaktır(mantıklı olanda bu). Ayrıca Samsung'un S serisinde 16GB'dan vazgeçmesi de bu kararda büyük etken olacak görüşündeyim.(Apple ucuz bir iphone modeli çıkacak diye söylentiler vardı belki onda kullanır artık 16GB'ı.)

  • Aman ne önemli sürprizler şoktayım.

  • Sağol ekrem kardeş çok önemli çok büyük süprizlermiş gerçekten şu an eve bando takımı çağırdım bu yenilikleri kutluyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crashlone

    256gb seçeneği gelirse

    16gb 128gb 256gb diye gider.

    Tabiki bizimkiler 16'sını bir güzel eritir.

    depolama kapasitesinde bir değişiklik yapılıp 256gb sahaya çıkarsa 16gb ortadan kalkar, zaten 6s'de bu seçeneğim kaldırılmamasına fazlaca direndiler artık bir sonraki seride çağ dışı olur bu sebepten iphone 7 %90 ihtimalle 32 128 256 şeklinde olacaktır, normalde 64 128 256 olması lazım ama söz konusu karlılığa çok önem veren bir şirket olunca 64 seçeneği eleniyor çünkü 64 olursa hayli hayli yeteceğinden kimse özellikle de bizim millet fazladan para verip 128 almaz oyun bozulur o yüzden dediğim gibi 32 128 256 şeklinde çıkacağına eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 3 Ocak 2016; 18:37:53 >
  • alt limit 32gb olmalı artık
  • 5k Imac lerle aynı fiyattan girer artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.