Şimdi Ara

Auto takip özellikli drone 'X-Eagle' Ces 2016’da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Auto takip özellikli drone 'X-Eagle' Ces 2016’da 

     

    Gelişmiş uçuş, engellerden kaçınma ve görsel konumlandırma sistemlerine sahip drone, uzaktan kumanda yerine özel X-Watch akıllı saat ile kontrol ediliyor. 15m/s hızla 360 derece tur ve kayıt özelliğine sahip drone saat üzerinden ayarlanabilen 8 farklı açıda konumlanarak  çekimlere devam ediyor.




    Dahili fotoelektrik sensörleri kullanan kızıl ötesi engellerden kaçınma sistemi, 0.1 – 15 mt.’lik menzilde çevresinde ki engelleri algılayarak, takip esnasında çarpışmalardan kaçınabiliyor. Maksimum 12m/s hızın engellerden kaçınma sisteminin en istikrarlı çalışma hızı olduğu belirtiliyor.

     

    Auto takip özellikli drone 'X-Eagle' Ces 2016’da 

     

    Dahili ses tanıma özelliği ile İngilizce veya Çince komutlar ile yönlendirilebilen drone, saat üzerinde ki tuşlar ile de yönlendirilebiliyor. X-Eagle GPS sinyali kaybolduğunda  kendini koruma moduna alarak kullanıcı komutlarını beklemeye başlıyor. Eğer drone elektromanyetik bir alandan etkilenirse veya iç ve dış pusula arasında veri farklılıkları olduğunu tespit ederse sarı moda geçiyor ve çarpışmalardan kaçınmak için otomatik inişe başlıyor. Bataryası azaldığı zaman saat titeşimi ile kullanıcıyı uyarıyor ve X-Eagle’ da otomatik iniş için geri dönüyor.Drone kullanıcı bağlantısını kaybettiğinde de geri dönerek inişe geçiyor. 

     

    Auto takip özellikli drone 'X-Eagle' Ces 2016’da 

     

    Gimbal akıllı izleme ile kullanıcı müdahalesine gerek kalmaksızın kamera her zamam kullanıcıya odaklı olarak 2K veya 4K çekim yapıyor. 4 farklı donanım ile satışa sunulan drone için X-Eagle Advanced ve X-Eagle Professional versiyonları uzaktan kumandaya da sahip. 5.5”e kadar akıllı telefonunuzu kumanda üzerine tutturarak ekran olarak kullanabiliyorsunuz. X-Eagle kumanda üzerinden 500 mt. menzile kadar gerçek zamanlı HD video transferi gerçekleştirebiliyor.




    Uçuş etkinliğini arttırmak ve rüzgar direncini azaltmak için “NASA Lifting Body” gövde tasarımına sahip drone, maksimum 22 dk’lık uçuş süresine sahip.

     

    Xwatch akıllı saat üzerinden uçuş yüksekliği, mesafe yarıçapı, pil seviyesi ve kalan uçuş süresi bilgilerini anlık olarak görebilirken kalkış, iniş, açı değiştirme ve 360 derece tur komutlarını da sesli veya tuş ile verebiliyorsunuz.

    CES 2016 fuarında görücüye çıkacak drone için versiyon farklılıkları ile beraber satış fiyatının 500 – 800 dolar aralığında olacağı belirtiliyor.







  • Bilgilendirme için teşekkürler, ellerinize sağlık. Drone meraklıları için bence oldukça iyi bir ürün. Görsellik ve donanımsal tüm detaylar iyi gibi. Türkçe bir video incelemesi olsa çok daha iyi olurdu elbette :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.