Bildirim
Çin ve Kore'de ki Oyuncuların Streamer Linkleri [Dopa-PawN-Faker vb. oyuncular içerir]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
komunist sistemden dolayı sanırım stream siteleri de yerli -
Bu konudan tam olarak emin değilim. Ama büyük ihtimal öyle. -
cok sağol yararlı konu. ama yaayınlar aşırı donuyor ne yapmak lazım mesela dopanın suan cok donuyor -
Çünkü o izlediğin geçmiş bir yayın. Oyuncunun canlı yayında olduğunu sol üst köşedeki izleyici sayısından anlayabilirsin. Örnek vermem gerekirse;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 2 Ocak 2016; 1:34:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Çünkü o izlediğin geçmiş bir yayın. Oyuncunun canlı yayında olduğunu sol üst köşedeki izleyici sayısından anlayabilirsin. Örnek vermem gerekirse;
ovv :D
su an canlı yayın yok o zaman ya :( -
Güzel konu tebrikler.Benim gibi yeni öğrenenlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 2 Ocak 2016; 4:55:23 > -
site sıkıntılı -
Teşekkürler @Hurricane10
Sitede herhangi bir sorun yok. Eğer sıkıntı yaşıyorsanız bana PM ile belirtin. @-Reikokuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu oyuncuların sosyal medya hesapları yok mu yayın açtıklarında nasıl haberimiz olcak -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Teşekkürler@Hurricane10
Sitede herhangi bir sorun yok. Eğer sıkıntı yaşıyorsanız bana PM ile belirtin. @-Reikokuna
10 saatte zor girdi çok yavaşlar -
Oyuncuların Weibo hesapları mevcut. Bugün gün içerisinde onları toplu olarak konuya ekleyeceğim.
Şimdilik istediğiniz bir tanesi varsa size söyleyeyim. -
PawN'un kanalını arıyordum doğrusu çok iyi geldi bu konu. Yararlı konu takip. Daha fazla eklenirse mutlaka haberim olmalı.
Yararlı konu eyv
Dopa şuan yayında, izlemek isteyenler şuradan izleyebilir;
http://www.huya.com/90888dopa -
Mesajım bulunsun yararlı konu -
Dopa (51G-4Y) %93 kazanma oranı ile harika oynamaya devam ediyor. Bugün hiç kaybetmedi. -
Koro1 şuan yayında, izlemek isteyenler şuradan izleyebilir;
http://www.huya.com/1459154043 -
Teşekkürler hocam. Yararlı konu -
Çin'e komünist diyen kaldı mı?
Bu arada bunun sebebi Çinin baskıcı rejimine dayanıyor temelinde ama sitelerin yerli olmasının sebebi komünizimin tam tersine kapitalizimden. Çin'de stream endüstirisinde dönen para inanılmaz derecede büyük. Twitch gibi firmalar bu para ile hayatta yarışamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 2 Ocak 2016; 19:43:26 >
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- pre ne demek
- lol yama yapılıyor ne kadar sürer
- yonca yeşili malphite
- lol ekran çok yakın
- afk ne demek
- lol kaç gb
- riot mmo
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X