Şimdi Ara

Çin ve Kore'de ki Oyuncuların Streamer Linkleri [Dopa-PawN-Faker vb. oyuncular içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
14
Favori
9.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi Çin ve Kore'de ki oyuncuların stream yapmadığını düşünüyor. Şu sıralar Dopa'da smurf kastığı için (69G-13Y) bu konuyu açma gereksinimi duydum. Bu konu altından sizlere oyuncuların stream linklerini paylaşacağım.

Apdo/Dopa

PawN

Deft

Koro1

Meiko

CoLiN

Flandre

kRYST4L

Beast

BAKA

Faker

Chaser

Kami

Bang

Bengi

Imp

We1less

Not: Site biraz karışık gelebilir. O yüzden direk linkleri verdim. İsimlere tıkladığınızda otomatikman stream sayfalarına gideceksiniz. Sitede kaybolursanız bana PM ile belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 2 Mart 2016; 20:47:43 >

• komunist sistemden dolayı sanırım stream siteleri de yerli
  • Bu konudan tam olarak emin değilim. Ama büyük ihtimal öyle.
  • cok sağol yararlı konu. ama yaayınlar aşırı donuyor ne yapmak lazım mesela dopanın suan cok donuyor
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Çünkü o izlediğin geçmiş bir yayın. Oyuncunun canlı yayında olduğunu sol üst köşedeki izleyici sayısından anlayabilirsin. Örnek vermem gerekirse;
     Çin ve Kore'de ki Oyuncuların Streamer Linkleri [Dopa-PawN-Faker vb. oyuncular içerir]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 2 Ocak 2016; 1:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Çünkü o izlediğin geçmiş bir yayın. Oyuncunun canlı yayında olduğunu sol üst köşedeki izleyici sayısından anlayabilirsin. Örnek vermem gerekirse;

ovv :D
    su an canlı yayın yok o zaman ya :(
  • Güzel konu tebrikler.Benim gibi yeni öğrenenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 2 Ocak 2016; 4:55:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • site sıkıntılı
  • Teşekkürler @Hurricane10
    Sitede herhangi bir sorun yok. Eğer sıkıntı yaşıyorsanız bana PM ile belirtin. @-Reikokuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu oyuncuların sosyal medya hesapları yok mu yayın açtıklarında nasıl haberimiz olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Teşekkürler @Hurricane10
    Sitede herhangi bir sorun yok. Eğer sıkıntı yaşıyorsanız bana PM ile belirtin. @-Reikokuna

10 saatte zor girdi çok yavaşlar
  • Oyuncuların Weibo hesapları mevcut. Bugün gün içerisinde onları toplu olarak konuya ekleyeceğim.
    Şimdilik istediğiniz bir tanesi varsa size söyleyeyim.
  • PawN'un kanalını arıyordum doğrusu çok iyi geldi bu konu. Yararlı konu takip. Daha fazla eklenirse mutlaka haberim olmalı.

• Yararlı konu eyv

• Dopa şuan yayında, izlemek isteyenler şuradan izleyebilir;
    http://www.huya.com/90888dopa
  • Mesajım bulunsun yararlı konu
  • Dopa (51G-4Y) %93 kazanma oranı ile harika oynamaya devam ediyor. Bugün hiç kaybetmedi.
  • Koro1 şuan yayında, izlemek isteyenler şuradan izleyebilir;
    http://www.huya.com/1459154043
  • Teşekkürler hocam. Yararlı konu
  • Çin'e komünist diyen kaldı mı?

Bu arada bunun sebebi Çinin baskıcı rejimine dayanıyor temelinde ama sitelerin yerli olmasının sebebi komünizimin tam tersine kapitalizimden. Çin'de stream endüstirisinde dönen para inanılmaz derecede büyük. Twitch gibi firmalar bu para ile hayatta yarışamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 2 Ocak 2016; 19:43:26 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.