Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 11 Şubat 2016; 19:35:26 >

• Fiyat 02.01.2016 tarihi ile günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Ocak 2016; 22:39:14 >
  • Usta eline sağlık işlemcide dahili gpu var mıdır? ekran kartı harici sistemi toplasak yaza doğru bi gtx970 ile takviye etsek nasıl olur?
  • focktor kullanıcısına yanıt
    İşlemcide GPU var ama i3 e GTX970 takmak ne kadar sağlıklı olur tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 3 Ocak 2016; 18:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çekirdek olması galiba sıkıntı çıkarıcak, bu aralar apu sistem toplayıp 8 çekirdekti galiba onların işlemcileri, yaza doğru yine gtx970 eklesek bu intel sistemden daha mı mantıklı olur @tcalpha

• quote:

Orijinalden alıntı: focktor

2 çekirdek olması galiba sıkıntı çıkarıcak, bu aralar apu sistem toplayıp 8 çekirdekti galiba onların işlemcileri, yaza doğru yine gtx970 eklesek bu intel sistemden daha mı mantıklı olur @tcalpha

APU lar 4 çekirdekli ama onlarada GTX970 takmak ne kadar sağlıklı olur tartışılır.

Şahsi fikrim en azından bir i5 6400 almaya çalışmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 3 Ocak 2016; 18:26:18 >
  • Sağolasın hocam gtx950 bu ayardaki işlemcilere en mantıklısı o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • focktor kullanıcısına yanıt
    i3 6100 e R9 380 ve GTX960 takılabilir ama üstü sıkıntı.

• Üstünde sıkıntı yaratan bir durum yok. Sadece oyunun kullandığı çekirdek sayısı ile ilgili problem olabilir. İki gerçek iki sanal toplam dört çekirdek bu işlemci
  • Bende tavsiyeler eşliğinde toparlıyorum...GPU kaldı

Aldıklarım şöyle

i5 6500
    MSI H110M
    Zalman Z3 plus kasa
    16 gb ram 66$ aldım indirimlehttp://www.amazon.com/gp/product/B0123ZC250?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Kaldı ekran kartı, fırsat kolluyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Ocak 2016; 15:11:16 >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/ekran-karti/asus-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-gtx-950-2gb-gddr5-128-P73550448

%25 indirim çekini 100 TL'den alırsan 576 TL'ye
    %20 indirim çekini 50 TL'den alırsan 558 TL'ye
    %15 indirim çekini 15 TL'den alırsan 555 TL'ye
    geliyor. Bu fiyattaki F/P olarak iyi ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Ocak 2016; 11:17:50 >
  • ne kadar iş görür bu kart ? Gerçi monitor 1440x900 şu anki...Yani 200 kusur daha ekleyip GTX 960 almak daha uzun ömürlü olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Ocak 2016; 15:21:25 >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekran kartının oyun performanslarını ekledim hocam
  • Hocam ben de böyle bir sistem topluyorum. Kart olarak gtx 750ti serisini düşünüyordum ama bütçeyi biraz zorlayıp gtx950'ye yükseltmeye karar verdim. Asus'un üretimi hoşuma gitti. Fiyat olarak her sitede farklı rakamların olması kafamı biraz karıştırdı. Örneğin Vatan ile hepsiburada arasında 150 liradan fazla fark var. Asus'un 950 serisinin farklı modelleri var mı? Acaba benim kaçırdığım bir nokta mı var?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx950-strix-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-950-strix-gaming-2gb-128-bit-gddr5-dx12-ekran-karti-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-pm-bd803887

Bir de eski de olsa iş görecek bir kasam var. Feel Hurricane marka. Arkada, önde ve yanda fanı var. 2.5" ssd için bir yuvası yok ancak aparat takılabiliyor sanırım. Bu kasanın yanına bir PSU alayım diye düşündüm. Anakartlar ufak boyutlu da olsa hemen hemen her kasa ile uyumluymuş. Kontrol ettim epey bir vida yuvası var kasanın o bölümünde. Oralardan birine muhakkak monte edilir diye düşündüm. Genişliği de fena değil. Ekran kartı sığacaktır. Bu sebeple yeni bir kasa alıp evde yer işgal etmek yerine Corsair VS450 450W 80+ almak mantıklı değil midir? Bu sistemi kaldırabilecek bir PSU mudur? İşin çok içinde değilim ama Corsair'in 450'sinin iyi olduğunu okudum birkaç yerde.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finsternis -- 8 Ocak 2016; 21:50:50 >

• Güzel bir konu olmuş Tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistem çok güzel ben de ucuza kağatmaya çalışıyorum simulator oyunları için sistem arayışındayım ps4üm var ayrıca pcyi sadece ets2 city car gibi oyunlar için alacağım. Bu sistem kaç yıl güncel kalır? Yazın amerikaya gideceğim oradan alsam vergisiz iyi olur mu yoksa aynı paraya daha iyi bir sistem mi toplamak uygun olur amerikadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboocum -- 11 Şubat 2016; 16:12:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.