Şimdi Ara

Dell, ince ekran çerçevesine sahip InfinityEdge monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dell, ince ekran çerçevesine sahip InfinityEdge monitörünü duyurdu





    Uzun süredir çok ince ekran çerçevesi olan XPS dizüstü modelleri için InfinityEdge markasını kullanan Dell, şimdi bu ince tasarım anlayışını bilgisayar monitörlerine de getiriyor. Dell U2417H InfinityEdge, markanın en ince çerçeveli monitörü olacak. 




    Monitörün sağ-sol-üst kenarlarında 5.30mm, alt kenarında ise 8.33mm ekran çerçevesi kalınlığı yer alıyor. Böylece daha geniş bir görüntü alanı elde edilirken, boyutlar da kompakt hale geliyor. Dell, ekran çerçevesinin benzer boyutlardaki diğer modellere göre yüzde 45 civarında daha ince olduğunu belirtiyor. 




    23.8 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan monitör, yansımayı önleyici bir yüzeye sahip. UltraSharp özelliği ile daha keskin görüntülere imza atan üründe 60Hz tazeleme oranı, 1000:1 statik kontrast oranı ve 178 derece görüş açısı özellikleri yer alıyor. Monitör, fabrika çıkışı DeltaE ortalaması 2'nin altında olarak kalibre edilmiş. 




    Monitör üzerinde HDMI 1.4 (MHL 2.0), DP 1.2, mini-DP 1.2, DP-out, 3.5mm ses, 4 adet USB 3.0 çıkışları bulunuyor. Kaidesi üzerinde 4 farklı yöne dönebilen monitör ile çoklu dizilimlerde daha geniş görüntüler elde edilebiliyor. Yüzde 99 sRGB renk yelpazesine sahip olan monitör, WLED arka aydınlatma ile 250 kandela/metrekare değerlerini yakalayabiliyor. Ayrıca griden griye 8ms tepkime süresi, Hızlı modda 6ms değerine gelişiyor. Monitörün satışına önümüzdeki haftalarda başlanacak. 

     

    Dell, ince ekran çerçevesine sahip InfinityEdge monitörünü duyurdu 

     







  • Oldukça güzel olmuş tasarımı

  • sade şık olmuş tam benlik

  • Oyun oynamayanlar için Dell ultrasharp serisi kraldır
  • haydaaaalar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 senedir 21.5 fullhd ips panelli monitörünü kullanıyorum. Dell in böyle iyi monitör yaptığını bilmezdim. Gerçekten kaliteli. Bu tasarımda mükemmel olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultraşarp serisi benimde favorim fakat bu modelin sadece çerçeve inceliği değil panelinde ince olması ve yeteri kadar kuvvetli aydınlatma elemanları kullanamaması nedeniyle parlaklık seviyesinin 250nit de kalması pek iyi olmamış.
    Zira düğer ultrasharp modelleri 300-350nit parlaklık değerindeler.
    Buda monitörün dinamik aralık becerisini yani karanlık sahnelerde siyah seviyelerini ayırma veya beyaz parlayan yerlerde tonlama yaparak detay verebilme özelliğinden biraz taviz vereceği anlamına geliyor.

  • Oyun icin değil ama film için felan gayet güzel duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U2414H kullanan birisi olarak Fotoğraf düzenleme işlerimde çok iyi altından kalkabiliyor. Oyun dışında herşeye kullanılır :)

  • Şu tarz ince çerçeveli göze hitap eden 1-2ms'lik tepkime oranlarına sahip bir oyuncu monitör neden yok yahu .

  • oyunda sorun yok....... niye öyle diyonuz, ben 24" ultrasharp bir modelini kullanıyorum 8 ms ama gerçek 8 ms gayet iyi oyun oynanıyor. o 2 ms denilenler 5-6 ms den aşağı değiller anlık yakalınmış olan işlerine gelen değeri hep başarabiliyormuş gibi lanse ediyorlar eğer yakalayabilselerde o düşük değerleri bunun için bir şeyler feda ediyorlar, işte renk gamı düşük oluyor ne biliyim renkler cansız oluyor, parlaklık düşük oluyor vs vs.... bu model gayet iyi ama 250 nit olmasa idi ben 300 nit altı tercih etmiyorum renklerin canlı görünebilmesi için arka aydınlatmanın düşük olmaması gerekir şu an kullandığım 300 nit. çok inceltmenin de bir manası yok artık, 1 mm olsa ne olacak ya, masamın üstünde yer mi kalmadı da mm lere bakıyoruz artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.