Enderc onu 256 mb modullu ekran kartı olan arkdaslara sorucaksın.
gerçek 9800xtler 256mb zaten..
quote:
The 8.07 beta driver includes a memory allocation bug fix for all AGP RADEON products with 256 of MB of memory that significantly improves performance for applications that make intensive us of graphics memory.
bu yazıyı guru3d yazmıs yanı 256 mb ekran kartlarının belleklerını daha ıyı calıstırıor bu drıver.yanı aslında hılelı drıver deıl hıle zaten bakarsan sadece 256 mb ekran kartlarında var ben 128mb ekran kartımda nerdeyse hıc bı puan artısı yasamadım cat4.9 la cat 8.07 arasında.
operaciumut arkadaşımızda 256mb 9800xt var rica edelim o bizim için bir test etsin iki farklı driverı. Umut bize normal drivarla birde beta catalyst 4.9la aldığın sonuçları yazarsan seviniriz...
hehee 9800xt 256 bios 8.07 driver ile çalışmıyor ilginç bir durum diğer hiçbir driverde bu olay yok hepsini denedim beta lar dahil 4,6-4.7-4.8-4.9 hepsi 256 biosu kabul ediyor ama 8,07 kesinlikle olmuyor. aklıma garip şeyler gelmiyor değil hani.
operaciumut arkadaşımızda 256mb 9800xt var rica edelim o bizim için bir test etsin iki farklı driverı. Umut bize normal drivarla birde beta catalyst 4.9la aldığın sonuçları yazarsan seviniriz...
evet bencede cok mantıklı bır test olur bıde ozgurulkeden ıste aynı testı yapmasını bı cat 4.9la test etsın bıde cat 8.07le gorelım aradakı farkı bakalım guru3dnın soledıgı dogrumu cunku yenı drıver bana sadece 9 puan kattı aynı degerlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers1n -- 10 Ocak 2004, 2:10:34 >
evet bencede cok mantıklı bır test olur bıde ozgurulkeden ıste aynı testı yapmasını bı cat 4.9la test etsın bıde cat 8.07le gorelım aradakı farkı bakalım gurucdnın soledıgı dogrumu cunku yenı drıver bana sadece 9 puan kattı aynı degerlerde.
özgürkule yaptı testi arada bi 1300 puanlık artış oldu galiba