ya boşverin benchmarkı falan açın babalar gibi izleyin demoyu ekran kartınızda takır takır çalıştığıı göstersin 3dmark03de doom kasıyorduda noldu oyun çıktı gayet rahat oynadık.
benimki beta degilki neyine guvenmiyorsun anlamadim ben hala senin whql driverla aldigin sonucu bekliorum
quote:
Orjinalden alıntı: enderc
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurulke
kusura bakma ama driverlerine guvenmiyorum Non WHQL - Not FM Approved yaziyor cunku istersen esit sartlarda yarisalim. mesela sen dogru bir driver kur ve tekrar dene nedersin
Ben senin driverlarına hiç güvenmiyorum baksana sadece 3dmark 2005de performans patlaması olmuş...
Ben tekrar belirtmek zorundayım. Dİğer testleri karşılaştırma yaptığınızda göreceksinizki CPU test sonuçları acayip tutarsız. Mesela bendeki işlemci 1833mhz de iken amd 64'ü sollamış. Bu nasıl olur. Kesin bir hata var. Yama istiyor. Daha bunun gibi bi sürü örnek gördüğüm için belirtmek istedim.
atici arkada$lar hele bi 4.10 betayi yuklesinler. yabanci forumlarda millet birbirine girdi, son anda cikan 4.10 beta ile 6800 serisine hooop diye havadan 1000 puan geciriyo x800 serisi..en ust siralar ondan hep ati. fx 53 u olan adam bile yakiniyo ne bu nvidialarin hali diye. bi de " 256 lik kartlarin farki $imdi meydana cikicak, 256mb i da a$an hayvani texture kullanimi var yeni 3dmarkta " diye bi soylenti var ama ne kadar dogru bilinmez. hadi bakalim