Şimdi Ara

Evinizin kontrolü Samsung televizyonlardan sağlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evinizin kontrolü Samsung televizyonlardan sağlanacak





    Evlerde akıllı sistemlerin giderek yaygınlık kazanması, kontrol aygıtlarını da ön plana çıkarıyor. Sürekli elde kumanda ile gezmek yerine, uyumlu uygulamalardan ve mobil cihazlardan sistemleri kontrol edebilmek birinci tercih haline geldi. Samsung, bunu bir adım ileri götürerek akıllı televizyonlardan kontrol imkanı sunmaya hazırlanıyor. 




    Pek çok firma akıllı televizyonlardan ev sistemlerini kontrol etmenin yollarını sunuyor ancak Samsung'un yöntemi daha yenilikçi. Samsung'un geçen yıl 200 milyon dolar karşılığında satın aldığı SmartThings firması, yeni konseppte başrolü oynuyor. Normalde firmanın SmartThings Hub adında bir cihazı bulunuyordu. Bu cihaz modeme bağlanarak, WiFi üzerinden bağlı tüm akıllı aygıtları yönetme özelliğine sahipti. Samsung televizyonlarına da bu cihazdaki sensörler entegre edilecek. 




    Kullanıcılar uyumlu Samsung televizyonları üzerinden çamaşır makinesinin son durumunu görebilecek, kapıya gelen misafirlerden haberdar olacak, buzdolabında azalan gıdaların uyarısını alacak veya akıllı ampüllerin ne zaman kapanacağını ayarlayabilecek.

     

    Genelde  akıllı sistemlerin kontrolü mobil cihazlardan yapılabiliyor ancak gelen çağrı veya videolu görüşme esnasında anlık müdahaleler sıkıntı olabiliyor. Alternatif olarak televizyonların büyük ekranlarından kontrol etme imkanının sağlanması kullanıcının işini kolaylaştıracaktır. Yeni teknoloji CES 2016 fuarında sergilenecek.  

     







  • evle birlikte sahibinede kontrol.

  • televizyonun başında iyice kalkmayalım yani! Yakında kafamıza da bir başlık geçirecekler zaten. İleride direkt uyutup hayal pompalarlar artık!

  • Zorla mı yaptırıyorlar, almayın olur biter :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.