Şimdi Ara

iPhone 6C, iPhone 5S'den biraz daha büyük batarya taşıyacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 6C, iPhone 5S'den biraz daha büyük batarya taşıyacak


    Apple'ın uzun zamandır konuştuğumuz iPhone 6C modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son veriler cihazın batarya kapasitesine işaret ediyor.

     

    iPhone 5C'nin üzerine hazırlandığı yaklaşık bir yıldır konuşulan iPhone 6C, Çin internet sitesi MyDrivers'ın Foxconn çalışanlarına dayandırdığı haberine göre iPhone 5S'den (1,570 mAh) biraz daha büyük 1,642 mAh bataryaya sahip olacak. Bu açıdan batarya konusunda herhangi bir devrim yaratması beklenmeyen 4-inç ekranlı iPhone, şimdiye kadar gelen bilgiler doğru çıkarsa iPhone 5S benzeri alüminyum kasa, en az üç farklı gövde rengi, en az 16GB depolama, A9 işlemci, Touch ID, 2GB RAM, 2.5d kavisli cam (iPhone 6 ve sonrası gibi) ve 8MP arka ile 1.2MP ön kamera gibi detaylara ile karşımıza çıkacak.

     

    China Mobile'a göre 2016 Nisan ayında resmi olarak raflardaki yerini alması beklenen Apple iPhone 6C, bazı sızıntılara göreyse seri üretimine girmiş durumda.






  • Sahi sahi geliyor, hiç ihtimal vermiyordum geleceğine.

  • 2gb ram gelirse iPhone 6 darbe alır tabii ortada henüz böyle bi modelde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb mı hahaha

  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    2gb ram gelirse iPhone 6 darbe alır tabii ortada henüz böyle bi modelde yok

    iPhone alacak insanlar RAM miktarına bakmıyor hatta yüzde 90'ı iPhone'da kaç GB ram varmış onu bile bilmiyordur muhtemelen.

    O yüzden milyonlarca insanın ''Beyler iPhone 6C de 2GB Ram varmış, iP6'da 1 GB, bundan dolayı iP6C alıyoruz. Hurraa!'' diyeceğini sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Aralık 2015; 21:07:36 >
  • 1.2 mp ön kamera nedir allasen?

  • 1,642 mAh şaka gibi.

  • daha ucuz ve küçük ekrana sahip bir iphone 2 gb ram ve a9 ile gelirse ekran boyutundan dolayı hem daha güçlü olur hemde daha ucuz diye ana seriden pay çalabilir şöyle ki ekran daha küçük olup piksel yoğunluğu aynı kalırsa gpu daha düşük çözünürlükle render yapacağı için daha az yorulup daha hızlı olacak dolayısıyla ucuz fiyata daha güçlü bir cihaz karşımıza çıkacak bu da apple için istenmeyen bir durum olur o yüzden apple bu cihazı ya a8 ile sunar yada a9 daki saat hızlarını düşürüp sunar yoksa millet fiyatından dolayı bu cihaza kayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 29 Aralık 2015; 21:35:14 >
  • 14-16 nm, pil 1500mah'da kalsa bile 5s den çok daha uzun kullanım süresi sunacaktır bir de üstüne azcık daha artırmışlar yani bu amperde çıkarsa pili 6s'den daha fazla gidecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 29 Aralık 2015; 22:04:01 >
  • NovaTHOR kullanıcısına yanıt
    hayırdır selfielerini baskımı alıyorsun, kamera sensörlerinin sadece piksel sayısına göre değerlendirilmesinin yanlış olduğunu daha ne kadar anlatmamız gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 30 Aralık 2015; 3:25:19 >
  • Ama cldden kötü on camera 5 mp ye göre 6s in

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s ucuzlayınca satışı patladı,6c ile onu devam ettirebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç batarya koymasın biz fişe takılı kullanırız sorun değil yada harici batarya takar kullanırız.Apple olsun gerisi önemli değil , 4000 lira parayı kenara koydum çıkmasını dört gözle bekliyorum.

    Ekleme: hafıza 16 gb olacakmış ne gerek var yahu , 8gb hafızaya razıyım yeterki hemen piyasaya çıksın. Kuyruğa gireceğim söz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 29 Aralık 2015; 22:24:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2GB RAM ile gelmese de olur çünkü ekranı 4" olduğu için multiscreen özelliği gelmez büyük ihtimal.Ee sistem de 2GB kullanmaz.Ama gelirse de iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 30 Aralık 2015; 20:01:31 >
  • 100gb depolama 8 cekirdekli islemci 20mp kamera 5000mah bataryaya gerek yok, ipod touch kasasinda olsun bir de touch id yeterli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KillerNoob_FS

    2GB RAM ile gelmese de olur çünkü ekranı 4" olduğu için multiscreen özelliği gelmez büyük ihtimal.Ee sistem de 2GB kullanmaz.Ama gelirse de iyi olur.

    iPhone'da multiscreen denen şey yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam işte ben anladım aynı ekranda 2 uygulama kullanma yok ekran küçük olduğu için ama ipadlerde var. 2gb ram sadece multitasking için olan bir şey değil oyunlarda da ihtiyaç var mesela safaride siteler tekrar yüklenmiyor vs vs :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 6c çıkınca iPhone 5S'in fiyatı bir nebzede olsa düşecektir. Şuan bile 1.500₺ illa ios deneyimi yaşamak isteyenler ucuza 5S ile deneyebilir.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    İPhone 6'ya ( güya ) RAM'i yetmediği için bu özelliği vermeyecekleri yazıyordu DH'de.Rakiplerinin çoğunda bu özellik varken onda da olması lazım bence.

    Tabi bunlar pazarlama stratejisi yeni telefonu satmak için ama bu durumda kullanıcıyı umursamıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 29 Aralık 2015; 22:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ben bu Apple anlamıyorum Batarya kapasitesi konusunda nasıl cimri olabiliyor bu kadar paralara satığın cihaza bir zahmet biraz buyuk kapasiteli bataryalar koy insanları şarj aletine muhtac ediyorsun ama Apple da haklı nasılsa öylede böylede satılıyor neden koysun ki demekki pil kıymetli birşey Apple için şimdi 4000 Tl satılıyor iPhone büyük bir pil koyarsa 5000 Tl olacak fiyat galiba Apple tüketicileri düşünüyor sanırım daha fazla para vermesinler iPhonelara diye :)))

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.