Şimdi Ara

PRESTİJ?? (Scarlett Johansson e aşık oldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar nasıl bir film yarın gitmeyi planlıyorum forumda arattım yorumlar pek kesmedi az yorum yapılmmış izleyen varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan hunt -- 1 Ocak 2007; 21:10:55 >

• İzledim,hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri...Bence kesinlikle kaçırmayın...
  • klasik bir christopher nolan filmi (memento-batman begins) film şu sıralar gösterimdeki en iddalı film tutarlı bir tercih yapmış olurusn hadi şöle derler bu filmden çıkınca gözün arkanda kalmaz:)
  • Film hakkında yorumlar çok olumlu hokkabaz filmse bu ne bu filmse hokkabaz ne diyordu bir yorumda
  • çaylaklık dönemlerinde beraber olan iki sihirbazın ustalık dönemlerinde kapışmasını anlatan güzel bir film
  • evet yarın mutlaka gitmeliyim
    sırf hugh jackman için bile giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan hunt -- 31 Aralık 2006; 23:29:16 >
  • Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> 2006 yılında kazandığınız dakika bizden haklarınızı kaybetmemek için 12 e ye kadar yapmanız gereken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaslar prestij e gittim gerçektren övdükleri kadar güzel bir film
    inanın verdiğiniz paraya değer...
    mutlaka izleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethan hunt

evet arkadaslar prestij e gittim gerçektren övdükleri kadar güzel bir film
    mutlaka izleyin

hokkabazıda izlediysen eğer ikisini bir karşılaştırımısın bazıları yere göğe koyamıyorda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

quote:

mutlaka izleyin

hokkabazıda izlediysen eğer ikisini bir karşılaştırımısın bazıları yere göğe koyamıyorda

ben hokkabazı seyretmedim ama kardeşim gitmiş gülünecek sadeec bir tek sahnesi olduğunu söyledi ..
  • asla pişman olmazsınız,gidin izleyin. filmde zaten yeterince kafa karıştırıcı olaylar yokmuş gibi,adamlar birde müthiş bi final yapmışlar. mutlaka izleiyn..
  • ben senden önce aşık olmuştum zaten Scarlett Johansson'a ..ama sen yeni keşfetmişsin..ben biliyordum zaten böyle bir gün çok tatlı kız olcağını..utanmasam ben keşfettim diyecem ama utanıyorum
    iyi seyirler..
  • film harika her anı süprizlerle dolu. ilk izleyişinde birçok şeyi kaçıracaksındır. ben 2 kere izledim filmi. bir çok ince detay saklı filmde. oyuncular rollerine cuk oturmuş diyebilirim. bugüne kadar izlediğim filmlerden çok farklı. eminim sende aynı düşünceleri paylaşacaksın. çok farklı bir yapım olmuş.iyi seyirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

quote:

mutlaka izleyin

İlgisi bile yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakroda

ben senden önce aşık olmuştum zaten Scarlett Johansson'a ..ama sen yeni keşfetmişsin..ben biliyordum zaten böyle bir gün çok tatlı kız olcağını..utanmasam ben keşfettim diyecem ama utanıyorum
    iyi seyirler..

ada filminide izledim ama bu kadar etkilememişt burda daha bi güzel sanki
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sakroda

ben senden önce aşık olmuştum zaten Scarlett Johansson'a ..ama sen yeni keşfetmişsin..ben biliyordum zaten böyle bir gün çok tatlı kız olcağını..utanmasam ben keşfettim diyecem ama utanıyorum
    iyi seyirler..

ada filminide izledim ama bu kadar etkilememişt burda daha bi güzel sanki

ben de Scarlett johanson ile Naomi Watts'i karıştırıyorum ikisi de sarışın ve aynı zamanda benziyorlar.
    Bu arada The Prestige'in dvdrip'i çıkmış bize film daha yeni geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseditenes -- 2 Ocak 2007; 19:37:11 >

• filmin dvd sini indirdim ama turkce altyazi bi turlu bulamiyorum..yardimci olursaniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrmthS

filmin dvd sini indirdim ama turkce altyazi bi turlu bulamiyorum..yardimci olursaniz sevinirim..

iğrenç bir espri yapayım mı PrmthS..altyazı mı arıyorsun sinemada var
    bu arada filme bugün gittim ama pek öyle dediğiniz kadar yani abartılacak bir tarafı yoktu..yani ben pek etkilenmedim..ama filmdeki iki sihirbazın çekişmesi görülmeye değer..Yani bir VIDOQ kadar etkilenmedim..belki yönetmeninden bilmiyorum ama daha güzel yapılabilirdi..senaryo güzel..sonu belli olmayan filmler hep beni etkilemiştir..bilmiyorum sonu daha güzel bir şekilde bitirebilirlerdi..
    iyi seyirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrmthS

filmin dvd sini indirdim ama turkce altyazi bi turlu bulamiyorum..yardimci olursaniz sevinirim..

Nerde çıkmış yau ts olmasın o sakın en babası dvdscreendir ,daha ripi çıkmamış filmin

quote:

@sarveniko, DVD çıkış tarihi 20 Şubat 2007 olarak açıklandı. R5 sürümü de yok bildiğim kadarıyla. Olsa bile Diamond R5'ten Rip yapmaz. Yani, %99,9 fake.

Edit: Yine de kontrol ettim. İçinde filmin fragmanı olan fake bir (daha doğrusu iki) dosya.

ROBIN böle demiş planetde...

Benimde takip ettiğim bir film o kadar çabuk çıkmıyor dvd si filmlerin ilizyonisti bile kaç ay bekledim

• büyük ihtimalle screen dir
    berbat oluyo görüntüleri indirmeye bile değmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.