Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-Clio Kasa

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Cevap: X-Clio Kasa Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tharanduil

29 Nisan 2008; 0:42:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bakın kardeslerim iclerinizden bazıları kafasına gore bu kasayı karalamaya calısmıs ama hiç bu kasa calısırken gordunuz mu diye sormak istiyorum bi cok kişi internetten incelemis ve sadece o kadar bilgi ile kasayı karalıyor ben atilla isminde bi arkadasıma bu kasanın da icinde oldugu bir bilgisayar topladık ve montajdan sonra acıkcası ben inanamadım bi kasanın icinde ancak bu kadar hava akımı duzenli olur fanları oyle sanıldıgının aksine cok fazla ses cıkarmıyor bizim topladıgımız kasaya biz sadece bi tane silverstone FM102 egzoz fan taktık ve sonuc inanılmaz tabii arkadasların bazılarının soylediklerine katılıyorum malzemesi oyle aman aman degil ama sonuca bakmak lazım arkadasımın bi kac parcasını fosforlu spreyle boyadık ve mavi ledli fanları sayesinde inanılmaz gozukuyordu bi de kasanın fiyatı pahalı demisler onlara sormak istiyorum acaba gidip 30 ytl verip everest kasa mı almak isterdiniz diye sonucta bu ise gonul verenler bence biraz paraya kıymak zorunda zaten kıymayacaksa da o zaman yapmasın herkesin butcesi farklı bunu kabul ediyorum ama farklı butcesi olanlar farklı altarnetiflere baksınlar ama acıkcası bu kasa hakkında cok fazla soylenecek bi sey yok herkese saygılar....

Tyan Thunder K8WE Anakart , 2x1 AMD 6400 Black Edition (FANSIZ :D) , 4x1 GB 1066 Mhz DDR2 PLATINUM Ram , 2x1 SLI Asus 8800 GTX , 2x1 Titan Amanda CPU Soğutucusu , Enermax Galaxy 1000W DXX Power Supply , SilverStone TJ07 Kasa , SONY 42'' Plazma Tv , Creat
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Cevap: X-Clio Kasa Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
PS3: Uncharted video inceleme
Tropik bir ada, büyük bir hazine ve vurdumduymaz bir hazina avcısısı ile maceraya hazır mısınız?
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar