Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pad 2 64GB bir dakikada tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Pad 2 64GB bir dakikada tükendi





    Xiaomi'nin, tarihinde ilk kez Intel ile işbirliği yaparak piyasaya sürdüğü Mi Pad 2, 16GB kapasiteli versiyonu ile uzun süredir piyasada ancak 64GB kapasiteli versiyondan ses seda yoktu. Xiaomi bugün yeni versiyonu piyasaya sürdü ancak pek çok tüketici eli boş döndü. 




    Çin'de sabah saatlerinde internet üzerinden satışa sunulan Mi Pad 2 64GB, bir dakika gibi kısa bir sürede tüm stokları tamamen tüketti. Bilindiği gibi genelde Xiaomi satışlara internet üzerinden başlıyor. Şanslı olan tüketiciler ürünleri hemen sepete atarken, geç kalanlar ise beklemek zorunda kalıyor. 




    Xiaomi net satış rakamlarını genelde belirli periyotlarla duyurduğu için, Mi Pad 2 64GB kapasiteli versiyonun  ne kadar stoğa sahip olduğu bilinmiyor. Akıllı telefon tarafında firma çoğunlukla on binlik paketler halinde satışlar yapmaktaydı. Yeni stokların önümüzdeki günlerde raflara çıkacağı belirtiliyor. 




    7.9 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlükte ekrana sahip Xiaomi Mi Pad 2 modeline Atom x5 Z8500 yonga seti güç veriyor. Yonga setinde 4 adet çekirdek 2.44GHz saat hızına kadar çıkabiliyor ve 600MHz saat hızında entegre grafik birimi ile geliyor. 2GB RAM ile desteklenen cihazda metal alaşımlı bir kasa mevcut. 




    Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde kamera olan cihaz, 6190mAH kapasitesinde bir batarya ile geliyor. Alt kısımdaki Type-C bağlantısı yanında 6.95mm kalınlık değeri bulunuyor. Yine 322 gram ağırlığında ve ilk nesilden hafif. 7.9 inçlik ekranında 2048 x 1536 piksel çözünürlüğü koruyan Mi Pad 2, hem Android 5.1 hem de Windows 10 işletim sistemi seçeneği sunuyor. Xiaomi Mi Pad 2 16GB kapasiteli versiyon 156$ fiyat etiketine sahip. 64GB kapasiteli model ise 203$ civarında seyrediyor.  

     







  • Windows lu olanı alınabilir aslında.

  • Yine AliExpress'in karaborsacılarıdır. Zaten Xiaomi adam gibi marka olsa işi karaborsacılara bırakmaz söylediği fiyatlardan halka verirdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abidn

    Yine AliExpressin karaborsacılarıdır. Zaten Xiaomi adam gibi marka olsa işi karaborsacılara bırakmaz söylediği fiyatlardan halka verirdi.


    1 kullanıcıya en fazla 1 adet satış yapması lazım.

  • Android tableti ve İos tableti kullandım. İkisi içinde çıkmış zilyon tane uygulama var, ama üretkenlik işin içine girince olmuyor bunlarla. Örnek olsun a101 indiriminden 449 tlye Hometech 2si1 Windows10 arada lu tablet aldım. Görece büyük dokunmatik ekranı bir kablosuz mause ile, canavara dönüştü. İlustrator, Corel, Gimp, Photoshop u makul seviyede kullanmanıza olanak tanıyor, video bile işlersiniz.

  • hep reklam haberleri, xiaomi hiç bir zaman gerçek fiyatlardan piyasaya sürmüyor.

  • Satışın halka açılmaması durumunda bir saiyede bile biter. Bu neyin başarısı anlamak güç. Bu konuda Telpanın genel müdürü Selahattin Bey geldi aklıma.

    Samsung E 250 satıldığı dönemde zaman büyük firmalar ÖTV indiriminden yararlanmak için son dakika fırsatı değerlendirip hepsini almak istedi. Selahattin Bey onay vermedi. Düşük bütçeli bayiler de büyük firmalar da en fazla 10 adet alsınlar dedi.

  • kac adet sunmuslar pazara ?
    neyin metal alaşımı, zamakmi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abidn

    Yine AliExpress'in karaborsacılarıdır. Zaten Xiaomi adam gibi marka olsa işi karaborsacılara bırakmaz söylediği fiyatlardan halka verirdi.

    Bütün ürünlerini internet sitesindeki fiyatın aynısı ile mağazalarında satıyorlar zaten fiyatta bir fark yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    Android tableti ve İos tableti kullandım. İkisi içinde çıkmış zilyon tane uygulama var, ama üretkenlik işin içine girince olmuyor bunlarla. Örnek olsun a101 indiriminden 449 tlye Hometech 2si1 Windows10 arada lu tablet aldım. Görece büyük dokunmatik ekranı bir kablosuz mause ile, canavara dönüştü. İlustrator, Corel, Gimp, Photoshop u makul seviyede kullanmanıza olanak tanıyor, video bile işlersiniz.


    Render da alır mıyız, qnq?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerine gore çok iyi bir fiyati var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    Windows lu olanı alınabilir aslında.


    yakında androidli versiyonunu root edip dual boot şeklinde hem android hem windows ile çalışır hale getirir geliştiriciler

  • Xiaomi tam çakallık yapıyor. Artırılmayan 16gb alan yetersiz. Tableti almak isteyen çoğu kişi 64gb olanı beklerken piyasaya az sayıda 64gb sürüp talebi üst seviyede tutmaya çalışıyorlar.

  • Bataryayi cok az buldum bu batarya anca apple gider. Android ve windows icin bu batarya yeterli degil. Ayrica aliexpress bazi tabletleri ana sayfasina koyuyor kesinlikle tavsiye ederim.

  • Daha önce Vazo Düo 13 i7 versiyonunu kullanmış biri olarak söylüyorum; a101 deki hometech wi 101 den bu derece memnun kaldıysa Atom X5li şu tablet emin olun cümlesini mest eder. Atom 3735 sanıyorum hometech wi101in işlemcisi, pil süresi en az 5 saat.ki bu süre lifi ile internette gezme olan filan. Dönem 2si 1 arada cihaz dönemi

  • İnsanların neden doymadıkları ile ilgili bilimsel bir çalışma yapılması gerek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    hep reklam haberleri, xiaomi hiç bir zaman gerçek fiyatlardan piyasaya sürmüyor.

    +1

    tüm satışlarda aynı kurgu.dedikleri fiyattan alabilen nedense hiç bulunmaz.örneğin xiaomi redmi 2 güya 110 dolara satışa çıkmıştı.fakat almaya kalksan 170 dolardı.yerli ve yabancı çoğu teknoloji sitesi bunu haber yaptı.bu sitelere donanımhaber de dahildir.o haberi yapan yazar ben olsam okuyucularımı yanıltmazdım.belirtilen fiyatın reklam amaçlı(temsili) olduğunu belirtirdim.almak isterseniz karaborsa fiyatlarını dikkate almalısınız diye uyarırdım.bu haberde de yazarın bu eksikliği gözüme çarpmadı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 29 Aralık 2015; 23:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAZIKLAR OLSUN ŞU XAOMİ YE Kİ BİZİ KARABORSACİLARA MUHTAÇ EDİYOR.. ADAMLAR 200 DOLARDAN ALIP 250 DOLARDAN SATARLAR ARTIK..

  • bigün çine gidicem bu markanın hem tv sini hem tabletini hem tlfnunu hem powerbank ını hem ses sistemini alıp gelcem. bidaha da bu markayla ilgili hicbir haberi okumicam:)
    arkadaş bu nasıl iştir yaw tv reklamındaki çiko gibi görürsün canın ister aama alamazsın:))

  • Bitsin diye piyasaya az sürüyorlar sonra da böyle haber yaptırıyorlar. Ucuz numaralar bunlar.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.