Şimdi Ara

6s Plus Mı Z5 Premium Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

6s Plus Mı Z5 Premium Mu ?


(En Son Oy Tarihi: 7.5.2016)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni telefon alma arifesindeyim. Mevcut telefonum 4s.

    Ben bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım.

    Benim telefondan istediğim özellikler(netten dosya indirme,usd ye sd karta vs. aktarma kolay kullanım,istediğim şeyi anında telefona indirebilme,uzun ömür,stabilite.

    Bunların hepsini z5p karşılıyor. 6s bir kısmını karşılıyor. İçimden bir ses 6s bir ses z5p al diyor karasız kaldım. İos bıkkınlığı,android merakı,işlerimi kolay halledebilecek olmam,daha iyi özellik,batarya,su geçirezlik kamera vs. z5 premiumda. Ama 6s inde çevrede prestiji var :) Aslında hava filan atmam ama çevreme danıştığımda iş adamları vs. iPhone kullanıyor,iPhone un havası var diyor. Bu da beni karasız bıraktı.

    Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Telefonda aradığım özellikler yukarda bahsettiklerimin dışında batarya ömrü,kamerasının iyi olması,kronik sorununun olmaması.

    Şuanda %65 z5 premiuma %35 6s plus a yakınım birde sizin fikirlerinizi alayıom. Özellikle iki telefonu incelemiş biri,diğer sony ve iphone modellerini kullanmış birisi yorumlarını yazarsa memnun olurum.







  • 5s ten z5 e geçti kuzenim baya memnundu. ben z5 derim
  • 6s'e oy verdim ama ihtiyaçlarını göz önüne alırsak Z5 daha doğru bir seçim gibi duruyor. Bu durumda tavsiyem hangi ihtiyacının daha ağır bastığıdır. Şayet dosya indirme, USB ve SD karta dosya aktarımı gibi şeyler ön planda ise Z5 derim ama uzun ömür ve stabilitede 6s alır. İhtiyaçlarını iyi düşün ve ona göre seçim yap.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 bıle daha ıyıyken premıum demıssınız tabıkı z5premıumdan yana oy kullandım..


  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yeter artık tamam Anladık en iyi telefon Sony (!) Bana kalırsa kesinlıkle iphone 6s+ İphone 7 çıkmaya Sony biraz daha zorlarsa z10nu çıkarır.ıphone kesınlıkle çok daha uzun götürür illa Android alacam diyosan bence note 5 al kasa kalıtesi olarak çok daha iyi işlemcı olarak da Sony nin üstünde kışın kestane Kebab iyi olur yani o yonden çok Avantajlı bi de arkadaşım da gördüm z3 de bir kulaklık veriyorlar la pazarda görsem almam yok neymiş Sony görüntüden çok kaliteye Önem veriyormuş 2500 lira verecem üstüne de nokia nin eski kulaklığı gibi kulaklık vercekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam note 5 hayatta. Touchwiz sorunsalı,sd kart olaması,kötü tasarım.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Evet öyle hocam. PDF leri kolayca usb den telefona aktarıp açabilmem,usb deki dosyaları bazen mail atmam gerekiyor yanımda bilgisayar olmadığı zamanlarda z5p bunların hepsini yapabilir. Benim için en iyi tercih z5p olacak sanırsam.
  • Ustteki arkadaş çok güzel ozetlemis Android alınacaksa Samsung Note 5 olmalıdır. Kendim kullanıyorum 1 haftadır bundan oncesinde de sizin gibi dusunuyordum Samsung almam, Sony yada Apple diyordum. Apple pahalı geldi Sony ise Snapdragon 810un sobadan fazla iceriyi ısıtmasından dolayı vazgectim. Para varsa Apple yoksa gidin Exynos islemci Samsung alın yada bir yıl kadar bekleyip bir de Snapdragon 820yi inceleyin. Ayrıca Note, Z5'e göre 2-3 gömlek ustte. Sadece siz - yanı olan artırılabilir hafızayı görmüşsünüz ayrıca 4 GB RAM ve Package disabler Pro ile Samsung tüm sorunları çözmüş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 gb rami olduğu için daha iyi gözükebilir ama samsung boşta duruken arkadaşımda bakmıştım 2,2-2,4 gb ram kullanıyordu.Ek olarak Annemde şuanda s5 var feci kasıyor. O yüzden samsunga sıcak bakmıyorum ve arttırılabilir hafıza benim için en öndemli şeylerden birisi sayılıyor. Note 4 ü beğenmiştim hatta geçen sene çıktığında düşünmüştüm almayı ama sonrasında 1 sene daha bekleyeyim dedim daha iyileri çıkar ama note 5 i 4 kadar beğenmedim nedense.
  • Sizinle atnı düşünüyoruz ama arkadaşınız bence hor kullanıyor. Ben sadece sosyal medya, internet, müzik, arama, mesajlasma icin kullanıyorum. Geri kalan tüm herşeyi Package disabler pro ile devre dışı bıraktım(Bu Samsung için yeni çıkarılmış program root'suz). Benim cihazımda maksimum Ram kullanımı 2 GB ve şarjım net 2 gündüz 2 gece gidiyor. Artırılabilir hafıza içinse Onedrive size ucretsiz 100 GB kullanım hakkı veriyor ve Google Drive da 28 GB veriyor telefon boş halde 25 GB veriyor. 153 GB bence çok yeterli bir rakam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara note 5 alınır
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Z5 premiumda kararımı kıldım. Arttırılabilir hafızanın önemi benim için hafıza yetmemesinden daha çok sd kartlar ile resimleri,videoları,filmleri,dosyaları saklamak istemem,bilgisayara aktarmak istememem. Umarım beni pişman etmez. Çok özlersem 7s çıktığında geri dönerim artık :) Ama istediğim özellikleri karşılayacağından eminim z5p'un. 6.0 ile kamera yazılımıda geliştirilirse mükemmel bir cihaz.
  • 32 gb + 200gb kadar sd kart desteği var daha ne olsun 6.0 ile hafızaları birleştirebileceğiz artık premium'un krom renginin havası ne iphone da var nede note 5 de krom için bile alınır. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    Siyah yada krom renk düşünüyorum bende :) Ama kromun parmak izi tutması ve herşeyimin siyah olması nedeni ile büyük ihtimalle siyah alacam alırken. Hafıza birleştirme olayı süpermiş.Ama ben birden fazla sd kart kullanacağım için pek işime yaramaz sanırsam.
  • Hocam merhaba,

    Google'dan buldum konuyu ben de bu ikilemde kaldım. Nasıl memnun musunuz telefondan? Keşkeleriniz var mı? Sanırım Android 6 da geldi telefona. Isınma vs. nedir söylenildiği kadar fazla mı?
  • 6s Plus

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Hocam benden önce davranıp bir yakın arkadaşım aldı telefonu. İnceleyeyim dedim 3-4 gün kullandım beğendim ancak hala ısınıyor ve sesi hiç çıkmıyor çok kısık. Bu nedenlerden ötürü almadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla ikisi arasındaysan kesinlikle sony derim ihtiyaçların doğrultusunda ama htc10a bakmanı da tavsiye ederim
  • 6s Plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.