Şimdi Ara

Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • 2015 yılında akıllı telefon pazarındaki beklentiler ne kadar karşılandı bilinmez ancak heyecan verici bir çok önemli akıllı telefon gün yüzüne çıktı. Özellikle Android tarafındaki modeller, inovasyon noktasında ilgi uyandırırken iPhone’un 3D touch destekli olarak gelmesi, işi farklı bir boyuta taşıdı.



    Yıl boyu en yeni akıllı telefonları en hızlı şekilde sizlerle buluşturmaya çalıştık, video incelemelerini sizlerle paylaştık. Şimdi bu cihazlardan en iyisine hep birlikte karar verme zamanı. Yazımızın devamında yer alan ankette oy kullanarak sizin için en iyisi olan akıllı telefona karar verebilirsiniz. Sizin seçiminiz olan cihaz listede yoksa yorumlarınızda belirterek listeye girmesini de sağlamanız mümkün. Şimdi gelin oylarınızla en iyiye siz karar verin.



    iPhone 6s/6s Plus

     

     Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları



    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iPhone-6S-Plus-inceleme-videosu.htm



    Samsung Galaxy Note 5

     

    Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları 



    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-Note-5-inceleme-videosu.htm



    LG V10

     

    Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları 



    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-V10-kutu-acma-videosu-ve-boyut-karsilastirmasi.htm



    Sony Xperia Z5 Premium

     

    Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları 



    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z5-Premium-detayli-inceleme-Dunyada-ilk-defa-Donanim-Haberde.htm



    Lumia 950

     

     Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları



    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Lumia-950-kutu-acma-videosu-Windows-10lu-telefona-yakindan-bakiyoruz.htm



    Samsung Galaxy S6 Edge

     

     Yılın 'fiyat limitsiz' en iyi akıllı telefonları




     

     







  • Bir kaç video incelemeye tekrar baktım buradan doğru. Mesela iphone 6S plus incelemesinde iphone 5 incelemesindeki oyunlar örnek gösterilmiş. Yani halen 4 sene önceki oyunlar incelemelerde kullanılıyor. Deniyor ki konsol kalitesinde grafiklere yaklaşılmış. Bunu da yıllardır duyuyoruz. Burada editörün hatası yok. Mobil oyun sektörü abartısız 5 yıldır o kadar yavaş ilerliyor ki, bunun en büyük kanıtı incelemelerde test edilen yüksek kaliteli oyunların yıllardır değişmiyor oluşudur. En büyük kar etme mobil oyun sektöründe ama herifler yok pixel nostaljisi yok oyun içi alımlarla geliştirilen köy ve klan oyunları, koşu oyunları vs vs derken gelişiyor gelişiyor da nereye doğru gelişiyor. Şu anki telefonlarla hikaye ve grafik olarak üst seviye oyunlar yapılabilir fakat geliştiriciler kısa yoldan nasıl para kazanırım hesabındalar sadece. Kötü bir gidişat var bu konuda.

  • Vertuyu Koymamışsınız..

  • Amaç kavga çıkartmak sanırım....

  • one plus nerede yahu!! İlla pahalı mı olması lazım?

  • Sırf boş durmayalım diye yapılmış bi Haber! daha

  • Mesut ve Erdi beyler mobilite programinda bas bas bağırıyor "bu windows 10 telefonlar olmamış" diye siz cıkmış en iyi telefonlar listesine koyuyorsunuz.Ahmet beyefendi ,dunyadan bihabersiniz onu anladik ama kendi sitenizi de mi takip etmiyorsuniz hiç.

  • Donanımhaber e son gelen editörlerin açtığı haberlerin kalitelerini beğenmiyorum, imajınızı değiştirmeyin başımıza icat çıkartmayın

  • donanım haber telefon çıkmadığı zamanlarda boş kalıyor olabilirsiniz ama böyle haberler yerine ekran kartı testi işlemci benchmarkları falan yapsanız daha iyi olur yenilikçi bişey yapın illa phonearenaya rakip olacaksınız diye bişey yok.http://www.tomshardware.com/ burdaki gibi haberler yapın.

  • L950 orda oluyor ise listeye en az 20 model daha eklemeniz lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    Çoğunluk diktasına kulak asmayıp listeye 950'yi yüreklice eklediğin için tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 28 Aralık 2015; 21:39:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus zenfone 2 nerede? f/p de olsa amiral gemisi neticede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 28 Aralık 2015; 21:56:23 >
  • Yaptiginiz listenin mantigini anlayamadim. Her markanin amiral gemisini koymussunuz ama hangisinin hangisine ne ustunlugu var, bu telefonlarin hangisi gercekten lider olan ve en iyi secilen telefon anlamadim. Ha derseniz ki listenin sirasina gore en iyi en kotu siralamasini yaptik, o zaman da Note 5 gibi bir telefon nasil iphone 6s den daha kotu onu merak ettim dogrusu.

  • M9 nerede? :(

  • G4 nerede?

  • yıl olmuş iki bin yirmi üç hala Apple'a oy veren var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 tercihim olur du en son iphonelar olur du...

  • Galaxsi s6 edge plus telefonsa digerleri ne o zaman

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Bir kaç video incelemeye tekrar baktım buradan doğru. Mesela iphone 6S plus incelemesinde iphone 5 incelemesindeki oyunlar örnek gösterilmiş. Yani halen 4 sene önceki oyunlar incelemelerde kullanılıyor. Deniyor ki konsol kalitesinde grafiklere yaklaşılmış. Bunu da yıllardır duyuyoruz. Burada editörün hatası yok. Mobil oyun sektörü abartısız 5 yıldır o kadar yavaş ilerliyor ki, bunun en büyük kanıtı incelemelerde test edilen yüksek kaliteli oyunların yıllardır değişmiyor oluşudur. En büyük kar etme mobil oyun sektöründe ama herifler yok pixel nostaljisi yok oyun içi alımlarla geliştirilen köy ve klan oyunları, koşu oyunları vs vs derken gelişiyor gelişiyor da nereye doğru gelişiyor. Şu anki telefonlarla hikaye ve grafik olarak üst seviye oyunlar yapılabilir fakat geliştiriciler kısa yoldan nasıl para kazanırım hesabındalar sadece. Kötü bir gidişat var bu konuda.


    Ücretli oyunlar çok satmıyor, ücretsiz oyunlarda herkese hitap etme amacıyla düşük donanım kullanan oyunlardan oluşuyor. Konsol seviyesi grafik sunulsa bile dokunmatik ekran kontrolü oyun zevkini baltalayan bir unsur ben hiç bir zaman elimizde telefonla fps/tps oynanılacağını sanmıyorum. Eziyet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 29 Aralık 2015; 1:10:18 >




  • Fiyat limitsiz diyip vertu signature touchı koymamak...Limitsizliğiniz bile limitli

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.