Şimdi Ara

Android 6.0.1 için kayıp özellik ihbarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android 6.0.1 için kayıp özellik ihbarı





    Zaman zaman kullanıcıların alıştıkları bazı özelliklerin, yeni güncellemeler sonrasında kazara veya bilerek kaybolduğuna dair raporlar görüyoruz. Android 6.0.1 güncellemesinde de sonraki alarma kadar "rahatsız etme" özelliğinin kaybolduğu rapor ediliyor. 




    Android ekosisteminde "rahatsız etme" özelliği Android 5.0 işletim sistemine kadar gidiyor. Kullanıcılar yeni sürümde tüm bildirimleri kapatabiliyor, öncelik tanıyabiliyor veya hepsini açabiliyordu. Android 5.1 ile birlikte sonraki alarma kadar "rahatsız etme" özelliği de sisteme eklendi. Bu özellik, belirlenmiş bir alarma kadar tüm bildirimleri kapatıyor, sonrasında yeniden açıyordu.




    Android 6.0 güncellemesi sonrasında bu özellik kaldırılmış, Android 6.0.1 güncellemesi ile tekrar gelmişti ancak bazı kullanıcılar sabaha kalktıklarında cihazlardan bir anda bu özelliğin kaybolduğunu gördü. Şimdilik kayıp özellik raporları sadece Nexus 6P modeli ile ilgili. Bazı kaynaklar problemin zaman tabanlı bir kaybolma ayarı nedeniyle olduğunu düşünüyor. Halen kullanıcılar bildirimlerin açılması için bir saat belirleyebiliyor ancak bu, alarm tabanlı sistem ile aynı değil. Google tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi.  

     







  • 6.1 de sorunları düzeltirler. 5.0 da çok sorunluydu 5.1 ile sistem oturdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android in IOS karsisinda en zayıf yönü her zaman güncelleme oldu. Bazen çok güzel yenilikler yaptılar ama bazende bunun gibi saçma geri adımlar attılar

  • Güncelleme konusunda Apple zaten her türlü avantajlı.20 cihaza güncelleme vermek var 20.000 cihaza güncelleme vermek var.Zaten Android tarafında çok ve gereksiz telefonlar olduğu için çoğu telefonun güncelleme almaması normal.Güncellemeler telefonu üreten firma ile alakalı gibi görünse de aslında işlemci firmasının kaynak kodları yayınlanmaması yüzünden güncelleme almayan çok cihaz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KillerNoob_FS

    Güncelleme konusunda Apple zaten her türlü avantajlı.20 cihaza güncelleme vermek var 20.000 cihaza güncelleme vermek var.Zaten Android tarafında çok ve gereksiz telefonlar olduğu için çoğu telefonun güncelleme almaması normal.Güncellemeler telefonu üreten firma ile alakalı gibi görünse de aslında işlemci firmasının kaynak kodları yayınlanmaması yüzünden güncelleme almayan çok cihaz var.


    Bi bitmediniz

  • Bende 6.0.1 var o gitmedi duruyor....

  • Keşke biraz araştırıp yazsaydınız. Haberdeki telefon nexus 6p.
    Android güncellemelerini alan ilk telefonlar nexus serisi telefonlardır, yani google'ın yaptırdığı ve doğrudan destek verdiği telefonlar.
    Bu telefonlar için güncelleme mantığı apple ile birebir aynıdır.
    Şu anda 3 tane güncel nexus telefonu var, yeni güncelleme geldiğinde kısa sürede (yaklaşık olarak 2 haftada) güncelleme alırlar.
  • Yoo bizde kaybolmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.