Şimdi Ara

Huawei D8 gerçek olacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei D8 gerçek olacak mı?





    Huawei'nin son olarak 2013 yılında piyasaya sürdüğü ve daha sonra rafa kaldırdığı performans odaklı D serisi akıllı telefonların akibeti halen belli değil. Bu yıl Huawei D8 olarak yeniden piyasaya çıkması beklenen akıllı telefondan ses seda çıkmadı. Kaynaklar gelecek yılı işaret ediyor. 




    Huawei mobil bölüm başkanı He Gang, gelecek yıl üst seviye akıllı telefonların sayısını artıracaklarını dile getirmişti. Kaynaklar, genişleme stratejisinde Huawei D8 modelinin önemli bir yer tuttuğunu iddia ediyor. Bu yıl Huawei P8, Mate 8 ve Mate S modellerini üst seviye segmentinde görmüştük. Bu bakımdan Huawei D8 iddiaları gerçeklikten çok da uzak değil.




    Performans odaklı bir seri olduğu için Huawei D8 modelinde Kirin 960 yonga setinin kullanılması bekleniyor. Detayları tam olarak bilinmemekle birlikte Kirin 950 yonga setinin biraz daha hızlandırılmış hali olabileceği düşünülüyor. 5.5 inçlik 2K ekranı safir kaplama ile korunacak modelde 4GB RAM olacağı ifade ediliyor. 




    Huawei D8, firmanın en pahalı modellerinden birisi olacak ve 775$ başlangıç fiyatı ile piyasaya sürecek. Bu yıl satışlarını 100 milyon barajına taşıyan Huawei, gelecek yıl biraz daha kar marjı odaklı çalışmak istiyor. Bu sayede sadece satışlar değil faaliyet karlarında da artış yaşanacak. Huawei'nin özellikle üst seviyede Samsung'u kendine rakip olarak seçtiği dile getiriliyor. 

     







  • 100 milyon sattım diye havalara girmiş. 775$ nedir ya. Ne kadar iyi olursa olsun 775$ çok. Çünkü 2 sene sonra orta segment işlemci kirin 950'den daha performanslı olacak.

  • Huawei çok iyi işler yapıyor ama marka değeri gözümde düşük nedense. İstiridye kabuğu logosu ve telefonun yüzündeki huawei yazısı çok itici geliyor bana.
  • Güzel cihaz olur ama bu fiyat aşırı çok olmuş...

  • Huawei de uçmaya başladı. 775$ çok fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercandk -- 27 Aralık 2015; 2:24:52 >
  • Ağam kafa bulir bizimle :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.