Şimdi Ara

TELEKOM BORÇLARI SİLİYOR !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır borç faizleriyle 5-6 kat artan faturalarını ödemek isteyen kullanıcılar, birikmiş faizlerini yüzde 90'a varan indirimlerle ödeyerek borçlarından kurtulacak.

    Türkiye'de son 10 yılda yaşanan ekonomik durgunluk sebebiyle vatandaşlar, birçok alanda ödeme güçlüğü içine girdi. Ödenemeyen faturalar, bir süre sonra üstüne eklenen yasal faiz yüküyle beraber beş-altı katına çıktı. Kullanıcılar için büyük bir yük haline gelen borçların, hem alacaklı Türk Telekom hem de telefon sahipleri için çözüme kavuşturulması için yeni yılın ilk günlerinden itibaren "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası başlıyor.
    Yüzde 90'a varan indirimler
    Kampanya, geçmişten bugüne artarak gelen telekomünikasyon hizmetleri borç faizlerinin yüzde 90'a varan kısmının affedilmesini, 2007 yılına kadar ortaya çıkmış adli ve icrai takibin sonucu olan masraflarının da yine Türk Telekom tarafından karşılanması karara bağlandı.
    Ne zaman başlıyor?
    8 Ocak – 28 Ocak 2007 tarihleri arasında telekomünikasyon hizmetleri bedeli dolayısıyla borçlu bulunan Türk Telekom aboneleri Türk Telekom merkezlerine başvurmaları halinde borç faizi indiriminden faydalanabilecek.
    Seçenekler
    Borçların faiz indirimleri ödeme planına göre farklılaşıyor: Borcunu bir seferde kapatmak isteyen kullanıcılar birikmiş faizin yüzde 90; borcunu iki taksitte ödeyecekler birikmiş faizin yüzde 70, borcunu 3-4 taksitte ödenmesi halinde ise birikmiş faizin yüzde 60'ı kadar indirimden faydalanabilecek.
    Yeni servislere hemen geçiş
    "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından yararlanacak borçlular istekleri halinde Türk Telekom'un ev ve iş telefonu hizmetlerinden herhangi bir bağlantı ücreti ödemeksizin tekrar faydalanabilecekler.

    Kaynak : Mynet, ShiftDelete



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imotep -- 31 Aralık 2006; 9:23:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.