Şimdi Ara

Razer'dan Leviathan kablosuz ses sistemi serisine minik üye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer'dan Leviathan kablosuz ses sistemi serisine minik üye


    Oyuncu dizüstü modelleri ve bilgisayar çevre birimleri ile yakından tanıdığımız Razer, ses sistemleri konusunda da oldukça iddialı. Geçen yıl üst seviye Leviathan kablosuz ses sistemleri serisine başlayan firma, hareket halindeki kullanıcılara yönelik olarak minik bir üye hazırladı. 




    Razer Leviathan Mini adındaki Bluetooth hoparlör, 54mm x 185mm  x 55mm ölçüleri ve 538 gram ağırlığı ile hem taşınabilirliği hem de yüksek ses kalitesini bir arada sunmayı hedefliyor. 2600mAh kapasiteli bataryası, 10 saat kullanım ömrü sunarken, NFC üzerinden mobil cihazlarınızı kolayca eşleştirebiliyorsunuz. 




    İki adet 12W hoparlör içerisinde 45mm sürücü barındıran model, 20Hz – 20,000KHz frekans tepki oranına sahip. Üründe yer alan çok yönlü mikrofon, kristal berraklığında ses kaydı yapabiliyor. Ses aktarımının yanında kullanıcılar eller serbest modunda telefon görüşmesi de yapabiliyor. 




    Gerçek stereo ses alabilmek için 2 adet Leviathan Mini hoparlörü birbiri ile eşleştirebiliyorsunuz. Bu özellik en fazla 4 metre mesafede çalışabiliyor. Bataryası 4 saatte şarj olabilen cihazın satış fiyatı 200 Avro olarak belirlenmiş. Cihaz Ocak ayında global olarak piyasaya çıkacak.  

     







  • Her yerde görmeye alışık olduğumuz PRC'nin radiolu ürünlerinden sonra -geç kalınmışta olsa- kaliteli bir ürünün piyasaya sürüldüğünü görmek sevindirici.

  • Tabi tabi çok sevindirici. 640 TL verilir mi buna!
  • €uro 'dan itibaren kaliteli bi sey uretilemez oldu, al sana fiyat.
    tek nemalanan güneydoğu asya çöpleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 23 Aralık 2015; 15:08:15 >
  • gider bose alırsın o fiyata bune allasen
  • O kadar para verdikten sonra Razer almam ki..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.