Şimdi Ara

LeTV Max Pro ultrasonik parmak izi okuyucu ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LeTV Max Pro ultrasonik parmak izi okuyucu ile gelebilir





    Çin'in yıldızı yeni parlayan akıllı telefon üreticilerinden LeTV, Snapdragon 820 yonga setini ilk kullanan firma olabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. LeTV Max Pro adında bir akıllı telefon hazırlayan firma, yonga seti haricinde farklı özelliklerle de dikkat çekmeye çalışacak. 




    LeTV Max Pro modelinin en dikkat çekici özelliği, arka kısmında yer alan ultrason tabanlı parmak izi okuyucusu. Ultrason teknolojisi, parmağınızı koyduğunuz anda ses dalgaları ile ter bezeleri dahil tüm kıvrımların haritasını çıkarıyor. Daha sonra bunları analiz eden teknoloji benzersiz kimliğinizi oluşturuyor. Tüm bunlar saliseler içerisinde gerçekleşiyor. 




    Ultrason tabanlı parmak izi okuyucusu hangi firma tarafından tedarik edilecek bilinmiyor ancak en yakın ihtimal, Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga seti ile birlikte sunacağı versiyon. Firma yılın ilk aylarında yeni teknolojisini lanse etmiş ve gelecek yıl kullanıma sunacağını açıklamıştı. Cihazda bunun haricinde ön kamerayı kullanan bir de retina tarayıcı olacağı belirtiliyor. Bu sayede cihaz güvenlik seviyesini en üst aşamaya çıkarmış oluyor. 




    LeTV'nin yeni amiral gemi modelini Ocak ayının ilk yarısında tanıtması bekleniyor. Böylece ayın sonuna doğru Mi 5 lansmanı planlayan Xiaomi'nin rolünü çalmış olacak. LG'nin G Flex serisini sonlandırdığı iddiaları da hesaba katıldığında, Snapdragon 820 yonga seti için sahneye ilk olarak Çinli üreticiler çıkacak. 




    LeTV Max Pro modelinde donanım olarak 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 21MP çözünürlüğünde arka kamera, 4MP Ultrapixel ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.  

     







  • Türkiye ye gelmese bile bi şekilde getirttirip alacağım cihaz. Sabırsızlıkla bekliyorum umarım çok bekletmezler

  • Türkiyeye gelse diğer cihazlardan fiyat olarak aşağı kalır yanı olmaz. O yüzden unutun gitsin.

  • ŞU TELEFONUN TEK EKSİĞİ BİZİM ÜLKEMİZE GELMEMESİ....

  • ..... nereye gelebilir ?
    genelde bi cok seyde zirve markalari tuketmiyorum,magazalarda yerini almasi tahminimce cihaz yenilememe yakin olacak gibi,ihtimal alabilirimde,sıkıntısız....ama her isteyende alabilmesi icin her yere gelebilmeli,getirtrme +kayit yollarina basvurmadan.
  • Isimden firma cok sey kaybediyor. Bilmeyene markayi soylesen dandik cin telefonlarindan aldin sanacak. Bu kadar ozellik varken fiyatinin yuksek olacagi kesin ulkemize gelsede satis yapamaz.

  • Ultrasonic parmak izi okuyucu neden arkada ki koysana ekranın altından okusun zaten olayı o değil mi...

  • Le Cola

  • Sanki banka kasası açacağız. Şu anki parmak izi okuyucularının performansı gayet yeterli (iphone, note 5 ve z5 gibi telefonlardakinden bahsediyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 23 Aralık 2015; 13:40:36 >
  • deoksiriboz1001 D kullanıcısına yanıt
    teknolojinin gelişmesi önemli.

    lumia 950 - 950 XL ile Microsoft, Iris tarayıcısı ile güzel ilerleme katetti.

    iphone 6 sayesinde ise, parmak izi okuyucular moda oldu.

    benim gönlümden geçense, hem ultrasonic parmak okuyucunun olması hem de İris tarayıcısının olması. Ve bunların ayrı ayrı kullanılabildiği gibi ikisinin bir kullanılması.

    Artık cep telefonları banka kasası gibi olmaya başladılar. Hem alüminyum oldukları için, hem de bankacılık + yatırım uygulamaları içerdikleri için.

    Onun için, cep telefonlarında güvenlik hiç olmadığı kadar önemli hale geldi.
  • Yurtdışından lenovo getiriyordum. Geçenlerde denemek için bu markanın x600 ünü aldım. Cihaz çok kaliteli geldi bana. Hemen içini açtım :) İlk defa bir çin telefonunda anakart üzerinde konuma demiri gördüm. Malzeme kalitesi çok iyi . Tavsiye ederim bu markayı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Yurtdışından lenovo getiriyordum. Geçenlerde denemek için bu markanın x600 ünü aldım. Cihaz çok kaliteli geldi bana. Hemen içini açtım :) İlk defa bir çin telefonunda anakart üzerinde konuma demiri gördüm. Malzeme kalitesi çok iyi . Tavsiye ederim bu markayı.

    bunu dikkate aliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.