Şimdi Ara

Apple mağazaları, engelli müşterilere yönelik aksesuar satışlarına başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple mağazaları, engelli müşterilere yönelik aksesuar satışlarına başlıyor





    Dünya çapında 480 civarındaki mağazası ile büyük bir perakende ağı kuran ve sektörün en büyük gelir elde eden mağaza zincirlerinden birisi olan Apple Store, gelecek yıl aksesuar tarafında engelli müşterilere yönelik olarak önemli bir adım atıyor. 




    Sektörden gelen bilgilere göre gelecek yıl yaz aylarında, Apple Store mağazaları engellilere yönelik çeşitli aksesuarların satışına başlayacak. Firma hali hazırda engelli kullanıcılarına yönelik olarak yazılım tarafında pek çok önemli özellik sunuyor ve cihazların kullanımını daha kolay hale getirmeye çalışıyor. Bu anlamda Hellen Keller Achievement gibi pek çok önemli ödülün de sahibi.




    Apple'ın raflarına koyacağı aksesuarlar ile çevre birimleri iOS ve OS X işletim sistemleri için onay almış olanlardan oluşacak. Aksesuar satışının Apple'a fazla bir kar bırakmayacağı ifade ediliyor ancak firma, engelli kullanıcılara yönelik bir farkındalık oluşturma amacıyla bu satışları yapmak istiyor. Henüz Apple tarafından aksesuar satışı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.  

     







  • Bak gönlümu al-Din Apple böyle şeylerle gel hep kaziklamak olmaz ki...

  • engelli kişi bir ekipman isteyecek, piyasa fiyatının 4 misli etikete sahip...

  • engellilere bir engel de fiyatla koymasın apple..madem böyle güzel bişeyi yapıyolar tam yapsınlar.engelli insanlara uygun fiyatlara versinler.gerçi onların lügatında uygun fiyat yok ama.

  • Tebrikler, çok hoş bir davranış Apple
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.