Şimdi Ara

Humble'da Square Enix Oyunlarına Büyük Fırsatlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •      
           Steam kış indirimlerinin başlamasıyla pek çok oyuncu satın alacak oyunları araştırmaya başlamışken Humble'da oldukça güzel bir kampanya başlattı. Humble Square Enix Bundle 3 adlı bu kampanyayla başarılı Square Enix oyunlarını oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
     
          Kampanyaya en az 1 dolar bağış yaparak The Last Remnant, Life is Strange'in ilk bölümü, Tomb Raider I, II, III ve Murdered: Soul Suspect'e sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda (an itibariyle 3,87 dolar) Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Just Cause Collection, Front Mission Evolved, Gyromancer, Yosumin, Just Cause 3 için %20'lik indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Bu bölüme daha fazla oyunun ekleneceğini belirtelim. 
     
          Son olarak 13 dolar ve üzeri bir bağış yaptığınızda tüm bu oyunların arasına Lara Croft & the Temple of Osiris, Tomb Raider GOTY Edition ve Hitman Absolution da ekleniyor. Bahsettiğimiz kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • @canthomas nikli arkadaşa hediye edilmiştir iyi eğlenceler dilerim

    arkadaşlar 1 dolarlık olan paketi aldım Tomb Raider 1, 2 ve 3 oyunları bende zaten var. Oynamak isteyen arkadaş varsa ilk mesajı bana PM atana bu 3 tomb raider oyunlarının kodlarını HEDİYE edeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 22 Aralık 2015; 22:49:30 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Henüz oynamayacak olsam da kaptım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.