Şimdi Ara

(4.5G-AND 6.0.1) 1155 TL LG G FLEX2 Snpdrgn 810 5.5' F.HD OLED 13Mp 2Gb DDR4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
13.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s_s64

Sd615 li cijaz vibe p1 bilmiyorsaniz salla.ayin foyata gore kalite olmaz kalite donanimla olir o fiyatin yarisini ancak hakediyor p1.
    850 liraya gider m4 aqua alirim daha iyi

Ben p1 kullanıyorum ve guluyorum sana 615 diyorsun 8 çekirdek 64 bit olduğunu niye söylemiyorsun hız şarj estetik ve donanım bakımından senin m4 ünü 10 kere satın alır donma kasma olmayan parmak izi okuyucu olan hangi telefonu o paraya alırsın sarja deginmiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.epey.com/akilli-telefonlar/1200-tl-alti-en-iyi-akilli-telefonlar/ sen epeyden daha II biliyosun alda bak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Hoşgeldin, uzun zamandır yoktun. @DigitalWorld

Hoşbulduk. :D

hocam bu g3 ü bedavaya getirme olayı nasıl oluyor
  • bi tane aldım umarım sorunsuz gelir haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

epey ve daha da iyisi gsmarena haklısınız saçmalamış iyice kıyasla

kimovil.com diye bir site var telefonu origami sanatıyla çıktı alıp elinizde görebiliyorsunuz kıyaslaması da cabası.Ayrıca fp olarak değerlendirmesi de var.

Hayatımda gördüğüm en iyi cep telefonu sitesi
  • Fiyat hepsiburada da çok iyi fiyatta çekle tadından yenmez
  • Paralelleri cok iyi fiyata ama dikkat etmk lazim aldiginizda sorunlu cihaz gelmesin yada yenilenmis cihaz

• s_s64 kullanıcısına yanıt
    Altta kolay iade ibaresi var hepsiburada dan almak diğer paralel ithalat satan yerlerden almaktan çok daha mantıklı
  • Ederi 600-TL en fazla o da.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Snapdragon un en hızlı işlemcisi olan 810 u kullanıyor ve ederi 600 TL tamam Bana bir tane bu fiyatın altında snapdragon 810 kullanan cihaz göster hak vereceğim
  • bizim millete dicen ki fiyatı 2500 öyle alıcaklar o oo kral telefon eline kimse su dökemez derler...

şimdi lg flex serisinin üretimini durdugu için fiyat düşürüyor oo tü kaka iyi olsaydı digerleri gibi 2000-300arası olurdu derler 1200-1500 bandında ya rezil rüsva telefon zaten almayın ben kendi cihazımı baskasının elinde görmeyince daha mutlu oluyorum özel hjissettiriyor insanı g2 g3 kızılay dagıtmıs gibiydi resmen :D

siz yeni mi aldınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonları da artık bilgisayar gibi fiyatlanıyor. İşlemcisi iyi olan rami yüksek olan telefonların fiyatları da yüksek oluyor. Bu telefonda da işlemci şimdilik en üst seviyede, rami de ddr4, ekranı led, dist.garantisi var. Yani bu fiyata bu özellikler sıcak fırsat sayılır bana göre. Alana hayırlı olsun. Bende siparişi verdim bekliyorum.
  • işlemci snapdragonun en sorunlu işlemcisi. çok çabuk ısınıp hızını birden kaybediyor. ne kamera ne uygulamalar doğru düzgün çalışıyor. onun dışında bir sorunu yok. ama bu işlemci en güçlü işlemci denmesi saçma bunun yerine g3 alın kafanız rahat olsun ya da g4 ü 2 3 ay daha bekleyin g5 çıkınca fiyatlar direk 1200 lere inecek.
    Ama lg g flex 2 ile en son çıkan sony z5 in içindeki snapdragonun aynı olduğunu söyleyen arkadaş varsa gitsin biraz araştırsın derim. Lg g4 te 810 yerine 808 kullanmasının nedenide o işlecinin ilk versiyonlarının çöp olmasıdır.

Almadan önce iki kere düşünün youtube da shitdelete in incelemesine bir bakın derim.
  • Halen g3 diyorlar ne diyeyim 5 tane g3 kullandim ben bu islemci isiniyor diyenleri anlamiyorum

• Arkadaşlar hepsıburada nin sattığı distribütör garantili. Neden paraleller daha ucuz onu alın gibi gösteriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    G3 işlemcisi ısınmıyor mu diyorsunuz?
  • ısındıda yandın sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

G3 işlemcisi ısınmıyor mu diyorsunuz?

g3 ısınıyor gflex2 ısınmıyor diyor sanırım.
  • G3daha cok isiniyor diye forumda milyonkez yazdik

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.