Şimdi Ara

Çok acil bağzı sitelere ve msn ne giremiyorm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugun yeni modem aldım surecom ep47..... neyse ayarlarını yaptım... yani modemden mi bilmiorum bağzı siteler açılıyor bağzıları açılmıyor.. hotmaile girmediği için msn nımde açılmıyor.. yani modemın bi ayarlrını yapmaya mı unuttum nedendır bilmiyorum...

    yardımlarınızı beklıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinibleu -- 30 Aralık 2006; 19:35:02 >



  • bu arada microsoft tun sitelerinede girmiyor...

    windows tanmı kaynaklanıyor acaba... ama 2 gun oncesine kadar eski modem bu şekilde sorun çıkartmıyodu.. o 2 gun arasında zaten pc yi açmadım.. kafayı yicem ya..
  • dur arkadaşım yeme hemen kfayı.yeni modeminin markası inca 4 port filan mı acaba.Eğer öyleyse bağlantı ayarlarında enforce MTU diye bir seçenek var , ona tik koy kaydet ondan sonra sorunun hallocaktır.Yok eğer modemin başka bir markaysa mutlaka onda da bu seçeneği bulup aktif hale getirmelisin.Bazı modemlerin bağlantı ayar sayfasında bu seçenek hiç görünmnüyor , o zaman aynı ayar sayfasında hemen yukarıda enable nat ve firewall seçenekleri var onları sırayla kapatıp kaydet , o zaman seçenek görünecek.Aynı sorun benimde başıma gelmişti , bu kadarını hatırlayabiliyorum şimdi.Umarım sorununa çare olur anlattıklarım.
  • eyw hocam tşk ler.. bu ayarlarda hepisne tik koydu bi onu denemeyi unutmuşm.. eyw ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.