Şimdi Ara

Apple Türkiye’deki üçüncü mağazası için personel arayışını hızlandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple Türkiye’deki üçüncü mağazası için personel arayışını hızlandırdı

     

    2014 yılı Nisan ayında Zorlu Center’da İstanbul – Avrupa Yakası’nda Türkiye’deki ilk mağazasını açan Apple, aynı yılın Ekim ayında da bu kez Anadolu Yakası’nda ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirmişti.



    Her iki mağazaya olan yoğun ilgi, üçüncü mağaza hazırlıklarının da bir süredir dile gelmesine sebep olmuştu. Anlaşılan o ki bu bağlamda çalışmalar Apple tarafında da hız kazanmış durumda. Apple’ın kariyer sayfalarında güncel iş ilanları arasında “Mağaza Lideri, Kurumsal Müşteriler Uzmanı, Pazar Lideri, Envanter Uzmanı, Kurumsal Müşteriler Lideri” gibi bir çok farklı pozisyon 21 Aralık tarihli olarak listelenmiş.



    Yer bilgisinin paylaşılmadığı ilanlara Apple’da Kariyer sayfalarından erişmek mümkün. Her ilana tıkladığınızda açılan detay sayfalarından “Özgeçmiş gönder” butonuna tıklayarak işe başvurabilirsiniz.



    Apple çalışanlarının Üniversite mezunu olmasına ve birden fazla dil bilmesine önem veriyor. İş ilanlarında Türkçe’ye tam hakimiyet, çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce yetkinliği, iş tecrübesi gibi nitelikler özellikle belirtilirken ekstra dil bilmenin artı puan olduğu vurgulanıyor.



    Üçüncü Apple Store nereye açılacak?



    Üçüncü Apple Store’un Ankara’ya ya da İzmir’e açılacağı yönünde bir takım iddialar söz konusuydu. Apple tarafı ise bu bağlamda sessizliğini koruyor. İstanbul’daki hem Anadolu hem de Avrupa Yakası mağazalarının iş yoğunluğu, üçüncü bir İstanbul mağazasının da olanaksız olmadığına göz kırpıyor.



    Apple Store’lar özellikle teknik destek anlamında kullanıcıların isteklerine yoğunluk nedeniyle yanıt vermekte zorlanıyor. Genius Bar’lardan randevu almak neredeyse olanaksız hale gelmiş durumda. Apple’ın bunu çözmek için üçüncü parti teknik servis noktalarına yetki vereceği konuşuluyordu.

     

    Bu yoğunluğa karşılık DonanımHaber Forum üyeleri kendi yardımlaşma ağını kurmuş durumda. Siz de ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.



  • Forumda ücretsiz çalışacak tipler mevcut çok aramasın.

  • Mağazadan çok kıraathaneye benziyor. Ayrıca hiç kimsenin 12 saat tezgahtarlık yapma hayaliyle üniversiteden mezun olmak isteyeceğini zannetmiyorum ama burası Türkiye işte şartlar böyle malesef.

  • Forumda bir çok fanatiği var ve eminim bu arkadaşlar üste para vermeye razıdırlar orada çalışabilmek için. Apple, al sana sınırsız iş gücü. Etinden de faydalan, sütünden de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 21 Aralık 2015; 17:35:20 >
  • şöyle bi otobüse metrobüse falan biniyorum etrafa bakıyorum az, elinde telefon olanların ortalama kendi tahminimi söylüyeyim %60 falan iphone kullanıyor hemde 5s falan değil 5s artık çok az bildiğin ya 6 yada 6s yada plus serisi(ama sorsan afedersiniz kimseyi küçük görmek istemiyorum cebinde 20 lira taşır ve gerçek samimiyetimle söylüyorum bu insanlar orta halliden düşük seviyeli insanlardır ve çoğunluğu genç 20 li yaşlardaki kişilerdir) işte bu yüzünden adamların mağaza açmak gibi istekleri aşırı doğal bence hatta 3 ü falan boşversinler direk 20 30 tane falan açmaya baksınlar bence ülkede kullanan çok zaten

  • Helal olsun biz de hala Microsoft Store bekleyelim yazıklar olsun Microsoft sana!Ankara/Kızılay a açılır umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Yeter! Türkiye İstanbul'dan ibaret değil!

    Bana göre İstanbul'dan ibaret. Neden diyeceksin Türkiye'de Avrupa şehirleri gibi homojen bir dağılım ve gelişmişlik yok. Yok işte yani. Diğer ülkelerde bir kaç gelişmiş şehir varken bizim ülkemizde saymaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite mezunu yabancı dil bilen adamı alıp 1,300 TL maaş ile çalıştıracaklarsa şayet, hiç açmasınlar çok daha hayırlı olur. Böyle firmalar yüzünden üniversite mezunları için asgari ücret gayet normal bir maaş haline gelmiş.

    Lise mezunlarının rahatlıkla yapabileceği işleri üniversite mezunlarından beklemesinler o hâlde.

  • he doktora da yapak mı

  • Heryere AVM, heryere falan Store filan Store aça aça iyice tüketim toplumu haline getirdiler. Durum böyle olunca mağazada çalışmak isteyen dil bilen eleman bulmak da kolay. İkinci dil artı puan falan yemesinler kimseyi, mülakatta diyecekler ikinci bir dil biliyor musunuz, bunun üzerine işe başvuru yapan kişi işi almak için düşük maaş isteyecek, patronlar da mutlu olacak olay bu.

    Aslında dalga geçmek için başvursam mı acaba? Mezun olduğum bölüm uygun, iş tecrübem var, TOEFL var, ikinci dili sorarlarsa da cevabı alırlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 21 Aralık 2015; 19:07:51 >
  • 3. Magazanin acilacagi yer Bagcilar'mis xD
    su Apple calisanlarinin cogunun amaci Apple'da calisiyorum demek icin, Apple icin ugrasacaginiza az Kpss'ye calisin. Apple calismak icin on sart sarisin yada parlak yuzlu olmak (kilsiz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka şehirlere açmıcaklar heralde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mall of istanbul'a açılsa iyi olur
  • Ankara ya açılır inşallalh .

  • Maaş 2bin tl üstü olacaktır en az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir adette istinye parka lazım aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere avm yapılarak bu kadar üniversite mezunu gence istihdam sağlandığını düşünen okumuş eşşeklerin ilk fırsatta başvuracakları iş bu olsa gerek.

    Bedavaya bile çalışır çoğuda, cehalet mutluluk zira...

    Eski adı tezgahtarlığın adı satış danışmanı olmuşta kalkıp apple mağaza açıyormuşta, takım arkadaşı arıyormuş diye reklam yapıyorsunuz.
    Sabah 10 gece 10 da o avm de kaç yaşına kadar çalışacaksın.Eşine çoluğuna çocuğuna ne zaman vakit ayırıcan ?
    Müdür mü olucan bu mu idealin hedefin.Bunun için mi üniversite okudun ?
    Garip valla.Eskiden lise mezunlarının yaptığı işi üniversite mezunları yapıyor.

    Böyle vizyon sahibi, genç, dinamik, çalışkan personel perakendici vampirlerin en sevdiği lokmalar.

    Şimdi zibidinin biri çıkar samsung çağırsa koşa koşa gidersin der falan filan...

    Gidin mesleğinizi yapın.Akıllı olun.Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır.

  • Alemin derdi Apple store personelleri olmuş. Yazık, sizi bu zihniyetle bizim oraya çöpçü olarak bile almazlar. Gerçi çöpçülüğün de bir adabı var ya neyse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Sabah 10 - akşam 10 mağazanın satışa açık olduğu zaman aralığı, her akşam 10'da çıkıp evine gidebileceğini düşünen işe girince hayal kırıklığına uğrar. Merak edip ilanlara baktım da esnek çalışma saatlerinden bahsedilmiş zaten.

    Envanter uzmanı neymiş diye merak edip baktım, tanımı bildiğin depocu.

    Burdan bi ekip adamlarla kafa bulmaya başvursak iyi olur hakkaten

    Not: İşe ihtiyacı olup çalışmak isteyene saygı duyarım mesajım yanlış anlaşılmasın, saygıyı haketmeyenler böyle ilanlar verip ihtiyacı olan insanları köle gibi çalıştırmak isteyenler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Yeter! Türkiye İstanbuldan ibaret değil!


    Türkiye İstanbul'dur. Al sana acı gerçek. İster kabul et şster etme. İstanbul yerinde duruyor. Başka yer yok Türkiye'de.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.