Şimdi Ara

Apple Pay resmen Çin'e gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Pay resmen Çin'e gidiyor





    Apple'ın mobil ödeme sistemleri sektörüne iddialı bir giriş yaptığı platformu Apple Pay, geçen yıldan bu yana henüz kısıtlı bir bölgede faaliyetlerine devam ediyor. Daha fazla kişiye ulaşabilmek adına Apple, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarına resmen adımını atıyor. 




    Apple tarafından yapılan açıklamaya göre, gelecek yıl itibariyle Apple Pay ödeme sistemi Çin'de faaliyetlerine başlayacak ancak bu bir ortaklık ile mümkün olacak. Çin'deki mağaza zincirlerine ve bankalara kendisini kabul ettirebilmek adına Apple, diğer büyük Çinli mobil ödeme sistemi Union Pay ile işbirliğine gidiyor. Apple Pay kullanıcıları Union Pay'in ülke çapındaki temassız veya çevrimiçi terminallerinde ödeme yapabilecek. 




    Apple Pay Çin'de faaliyete geçtiğinde, ülkenin en önemli 15 bankasının desteğini almış olacak. Ayrıca Union Pay sayesinde binlerce ödeme noktası kapılarını Apple müşterilerine açacak. Kullanıcılar iOS cihazları veya Apple Watch saati ile bu ödeme noktalarından kolayca faydalanabilecekler. 




    Çin'in dahil olması ile birlikte, Apple Pay ödeme sistemi ABD,Kanada,İngiltere ve Avusturalya'nın ardından beşinci pazarına da kavuşmuş olacak. Milyonlarca müşteri ile mobil ödeme sistemi sektöründe önemli bir pay elde eden Apple, yeni gelir modeli ile kasasını doldurmaya devam edecek. Apple Pay için Çin'de hali hazırda farklı testler ve sertifika programları düzenleniyor. Elde edilen verilere göre Apple Pay'in ülkede resmi olarak kullanıma sunulmasına karar verecek.  

     







  • Artık Türkiye'ye de gelse iyi olur, aradan uzun zaman geçti.

  • Artık tr yede gelmeli....

  • bize ne zaman gelicek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.