Bildirim
Lenovo Vibe S1 Ana Konu ( Çift Ön Kameralı ) Kullanıcılar Kulübü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2 ön kamera olunca ne oluyor?Resmen fazla satmak için yapılmış bir hamle.Fakat çok gereksiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efektler veriliyor arka plan buglaniyor yoksa geniş bir açı vaadetmiyor lg v10 gibi donanimsal yönden nasıl sizce ?
o fiyatlara g3 alınır -
Neden g3 e göre alt mi kalıyor
S1 alınır güzel telefon hayırlı olsun. Ancak bir de P1 bakmanızı öneririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler p1 dediğinz galiba bataryası 5000mah olan bana vibe s1 daha zarif ve şık geldi donanimsal yondende umarım tadmin edici performans verir
-----------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreli01 -- 11 Şubat 2016; 15:20:09 > -
nereden alıyorsun bu telefonu? Vibe shot ile karşılaştırma yapıldığında hangisi daha iyi ve fiyatı nedir? -
Ve telefonu aldım sonun da
emreli hayırlı olsun kardeşim. Ne kadara aldın ve en önemlisi bataryası nasıl? -
1300 TL kardeşim teşekkür ederim -
Ben de P1-S1 arasında kararsızdım. Bir de bunların yanında X3 (ya da A7010 -X3 lite )çıkacağını duyunca ibre X3 ailesine kaydı. Kararsızlık sürüyor.
S1'in incelemesini yazarsanız seviniriz. -
Telefonu 3 gündür kullanıyorum şöyle söyleyim bataryası 1 günü çıkarıyor rahat donanım yönünden gerçekten çok iyi ben bundan önce HTC one x plus kullaniyordum şimdi buna geçtim emin olun hiç pişman değilim kamerası muazzam ışık alarak resim cekiyor internette gezinmeler olsun uygulamar arası geçişler olsun mükemmel 3 GB RAM öyle güzel iş yapıyor ki anlatamam telefonun en sevdiğim yanından biri ısınma yok kesinlikle HTC yaptığım işlemlerde bundada yapıyorum o belli bi noktada sonra arkası isiniyordu bunda böyle birşey yok ikinci sevdiğim yönü telefonun muazzam bir ses yüksekliği ve netliği var son seste acayip ses çıkarıyor telefon onun dışında telefonu herhangi bir telefonla yanyana getirmediginiz surece farkı anlamazssinz belki ama ben lenovo s90 ile ekran kıyaslaması yaptığında s90 ppi 200 kusur bunun ki 400 kusur olmasına rağmen lenovo s90 nin ekranı buna karşın renkleri daha dolgun veriyor daha canlı veriyor video da olsun resimde olsun fark bariz belli oluyor bu güncelleme ile çözülecek birşey mi bilemem ama renk dolgunluğu hoşuma gitmedi kamera yönüne gelirsek arka kamera ve öndeki çift kamera işini iyi yapıyor göze hoş gelen bir görüntü veriyor tasarım yönünden gerçekten süper yapmışlar yandan gorunutusu telefonu olduğu incelikten daha ince gösteriyor ve sağlam bir kasaya sahip diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreli01 -- 14 Şubat 2016; 18:15:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler... -
Sağ ol kardeşim bilgilendirdiğin için vibe s1 kullanıcılar kulübü diye başlık aç istersen :) Daha iyi bilgi almış oluruz. -
Bende dayanamadım gittim aldım vatandan :) Vibe shotla arasında kaldım ama vibeshot'ın kasası baya erken çiziliyormuş, batarya problem diyorlar. Bende niye 200 lira fazla vereyim hemen hemen aynı dedim aldım. En iyi bataryası olan bile iyi değil zaten... Telefonun arayüzü iphone a benziyor o yönden benim için bir artı. Zira daha önce elime android telefon almamıştım. İllaki kalitesi iphone gibi olmayacaktır stabil çalışma yönünden diyorum tabi, yada 4 sene kullanamayacağım ama umarım fazla sıkıntı çıkartmaz
Acelesi olmayan beklesin 3 ay sonra 1100-1000 bandına düşer fiyatı. Hemde kullandıkça artı ve eksilerini yazmış oluruz, alacaklar fikir sahibi olur. -
Hayırlı olsun kardesim sanada sende beyazını aldın galiba bildiğim kadarı ile mavi rengi türkiyede yok -
quote:
Orijinalden alıntı: emreli01
Hayırlı olsun kardesim sanada sende beyazını aldın galiba bildiğim kadarı ile mavi rengi türkiyede yok
emin ol Allah nazarlardan saklasın telefon şuan Android 5.00 ile çalışıyor ve şundan emin olabilirsinki arayüzü stabilitesi mükemmel uygulama arası geçişlerde takılma dahi yok bir çok üst düzey androidlerin ara yüzünden daha akıcı bir ara yüze sahip VİBE ekran güzel işlemci güzel ses mükemmel ön kamera hakkını verio arka kamerada aynı şekil benim merak ettiğim acaba buna güncelleme ile LG V10 nun ön kamerası gibi geniş açılı görüntü almamızı saglayabilirlermi acaba ? sonuçta donanım var lg de zaten özel bi yazılımla birleştirdiğini söylüyor görüntüleri acaba Lenovada böyle birşey yapabilirmi bu konu hakkında kimden bilgi alabilriz acaba
-
Arkadaşlar bu telefon nasıl acaba? Az önce teknosada inceledim de tasarımı çok hoşuma gitti kamera da kötü değildi bir batarya konusu kafamı karıştırdı benim. Acaba genel olarak nasıl bir cihaz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tüketici hakem heyeti para iadesi nasıl alınır
- en iyi oyun telefonu
- bim tablet
- lenovo tab m11 yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X