Şimdi Ara

p2p sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emule, torrent, dc++ gibi programlarla dosya indirmeye başladıktan bir süre sonra pinglerden aşırı artışlar oluyor bu nedenle web siteleri açılmıyor. Download ve uploadı kısıtlamama rağmen hatta bundan sonra p2p programını kapatsam bile aynı sorun devam ediyor. Ancak modeme reset atınca düzeliyor.
    Modemim zoom x4 sorun hakkında bilgisi varsa lütfen yardımcı olun.



  • abi modemlerin down up degerleri oluyo ki genelde biz bunlara pek dikkat etmeden aliyoruz. zoom u oldum olasi sevmemisimdir o yuzden belki bo. atiormdur ama bence bide modemi degistirmeyi dene.
    airties, usr tavsiyemdir hatta asus bile olur
  • evet sanırım x4 routeri pek iyi değilmiş. Biraz araştırdım şuna rastladım yeni modem alacaklar bu adresi bi incelesin http://www.roumazeilles.net/news/nw/news0077.php
    Belki işinize yarar benim anladığım bazı modemlerin routeri emule gibi programlarda yetersiz kalıyor ve birkaç dakika veya saat sonra bağlantıda kopmalar oluyor. Bana biraz reklam gibi geldi
  • bunun bir sebebi de p2plerin ayarlarından kaynaklanır. hepsinin ayarlarında maksimum bağlanılacak kullanıcı sayısı diye bir şey olur. eğer siz o sayıya 200-300 gibi değerler girerseniz bant genişliğini tamamen kullanmış olursunuz. bence maks. 50-75 civarı gayet normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.