Şimdi Ara

Metal kasalı Moto X 2016 internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Metal kasalı Moto X 2016 internete sızdırıldı





    Mobil cihaz bölümü ile birlikte Lenovo'ya satılan Motorola Mobility, o gün bugündür faaliyetlerini artırarak devam ettiriyor. Lenovo'nun güvendiği ve daha fazla kaynak ayırmayı düşündüğü Motorola Mobility, gelecek yıla da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 




    İnternete sızan görselde firmanın amiral gemi sınıfındaki Moto X modeli görünüyor. Tamamen metal bir kasaya sahip olan Moto X modelinin arka kısmında oldukça büyük bir kamera yerleşimi dikkat çekiyor. Son dönemde üreticiler artık çözünürlük seviyelerini artırmak yerine çekim kalitesini artırmayı tercih ediyor. Bunun da yollarından birisi daha büyük sensörler. 




    Akıllı telefonların kasa boyutları gereği sensörler de nispeten küçük boyutlarda oluyordu. Üreticiler artık biraz daha cesur davranıyor ve büyük boyutlu sensörlere yer veriyor. Oluşan büyüklük ise zaman zaman çıkıntı şeklinde tasarımlarla karşılanmaya çalışılıyor. Muhtemelen Moto X 2016 modelinde de büyük bir sensör kullanılıyor. Bu bakımdan cihazın sınıfına göre en iyi performanslardan birisini sergileyebilir. Cihazda dikkat çeken diğer bir detay ise arka kısma yerleştirilen hoparlör.




    Bu yıl amiral gemi seviyesinde Moto X Style modelini, orta seviyede ise Moto X Play modelini görmüştük. Gelecek yıl için de muhtemelen bu strateji devam edecek. Bu bakımdan Moto X Style 2016 şeklinde bir isimlendirme ile karşılaşabiliriz. Modelin hangi donanıma sahip olacağı bilinmiyor.  

     







  • hep almak istediğim ama paralel ihracat ürünleri tercih etmediğim için alamadığım bir marka. çok kaliteli ürünleri var. sony gibi ürünleri belli bir kaliteni üstünde. lenovo direk getirir artık.

  • Gerekirse sensör daha büyük olsun. Bunu çoğu kişi problem etmez. Yeterki düşük ışıkta şu çamur gibi fotoğraf çeken amiral gemi telefonlardan kurtulalım

  • En fazla whatsapp da veya facebook ta paylaşılan fotoğraf için 4MP yeterlidir. Ne yapalım biz sadece digital ortamda kalacak fotoğraflar için 21MP'yi.



    Bize büyük sensör, kaliteli lens ve neticesinde berrak ve net fotoğraf lazım. Yapın şunu artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojennn

    hep almak istediğim ama paralel ihracat ürünleri tercih etmediğim için alamadığım bir marka. çok kaliteli ürünleri var. sony gibi ürünleri belli bir kaliteni üstünde. lenovo direk getirir artık.


    hocam lenovo motorola'yı satın aldığından beri göremiyoruz motorola'yı türkiye pazarında... karışık biraz, ya onun için ayrı bir distribütör anlaşması yapacaktır ki sanmam, diğer lenovo ürünleri nasıl giriyorsa ülkeye aynı şekilde girer diye düşünüyorum. ikincisiyse lenovo olarak pazar payını arttırmak istemesi, motorola'yı diğer ülkelerde yaygınlaştırması. yani motorola'nın türkiye'ye resmi olarak girmesi konusunda hiç umudum yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

    En fazla whatsapp da veya facebook ta paylaşılan fotoğraf için 4MP yeterlidir. Ne yapalım biz sadece digital ortamda kalacak fotoğraflar için 21MP'yi.



    Bize büyük sensör, kaliteli lens ve neticesinde berrak ve net fotoğraf lazım. Yapın şunu artık.

    Fotoğraflara sadece whatsapp ve facebook dan bakılmıyor herhalde.

    Bilgisayar diye birşey var.
  • bu ne be.... iğrenç bir şey

  • motorola turkiyeye gelmicek en azindan kisa vaded. uzun vadede bilemem youtube/teknokaptan takip ederseniz ciktiginda talebe gore video incelemesi cekebilirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Gerekirse sensör daha büyük olsun. Bunu çoğu kişi problem etmez. Yeterki düşük ışıkta şu çamur gibi fotoğraf çeken amiral gemi telefonlardan kurtulalım


    Kesinlikle katılıyorum hocam. Bakalım donanım özellikleri nasıl olacak.

  • Bir zamanların en büyük telefon şirketi ne durumda.. Belki başka ülkelerde iyidir ama Türkiye'de yok denecek durumda..

  • 1/1.8 inç olacak herhalde sensor.13 mp olursa + ois olursa tadından yenmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyrim

    Bir zamanların en büyük telefon şirketi ne durumda.. Belki başka ülkelerde iyidir ama Türkiye'de yok denecek durumda..

    Zaten yok ki satılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından pasaport'a kayıt ettiren filan vardır diye düşündüm zaten hocam..
  • Haberin son paragrafında bir hata var;
    Moto x pure ve Moto x style aynı telefonlar, tek farkları Amerika için pure diğer bölgeler icin style olarak adlandırılmaları.
    Orta seviye olan modelin adı Moto x play.
    @ekrem71



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 18 Aralık 2015; 17:58:15 >
  • Arkasında kamera yerine moto 360 var gibi duruyor

  • Moto g 14 ay kullandığım ve android deneyimini en iyi yaşatan telefondu her konuda ses kalitesi ve hoparlör kalitesi konusunda güncelleme konusunda başka bu fiyat seviyesinde telefon görmedim keşke yeni modelleri Türkiye'ye gelse yine alsak

  • Neye fayda ülkemizde satılmadıktan sonra. Lenovo da pazarlamayı bilmiyor. 79 milyon insan yaşıyor Türkiye de, Avrupa nın çoğu ülkesinden büyük bir pazar. Moto G3 u getirse peynir ekmek gibi satar. Nerdeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.